Bedankt voor het downloaden!

Bedankt voor jouw interesse in onze gezondheidsgids!

Wanneer je op de onderstaande knop drukt kan je deze direct downloaden. Eens in de zoveel tijd veranderen wij deze. Dit jaar beginnen we met een e-book over gezond & gelukkig eten volgens zaakvoerder en stresscoach Daphne Langedijk. Lees je iets in het e-book waar jij zelf graag wilt aan werken of extra hulp bij wilt? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Daphne, als zaakvoerder probeert ze jou op de best mogelijke manier te helpen en de best mogelijke therapeut voor u te zoeken.

Download ebook nu!


Gezonde groeten,

Team Alterna

Klanten getuigen

"Het concept sprak mij direct aan wanneer ik ervan hoorde, direct een afspraak gemaakt bij een therapeut. Ik voel me hier gelijk thuis. Doordat de therapeuten samenwerken weet je perfect dat je in goede handen bent en je probleem 100% onderzocht en behande ...„Klant: Els W
""Onlangs heb ik de  "workshop Het anti-stress dieet" gevolgd. Dat er een verband bestaat tussen stress en fysieke klachten is inmiddels wel algemeen bekend. Maar wat minder geweten is, is de grote rol die voeding daarin speelt. Daarom is deze wo ...„Klant: Het anti-stress dieet werkt!

Volg ons op Facebook

Gezond op Maat

Alterna
webdesign w247.be