Ayurvedische Massage

Ayurvedische Massage

Waan je even in India met deze heerlijke ayurvedische behandelingen.

Ayurvedische massage

Ayurvedische massages worden met warme kruidenolie gedaan. Ze hebben diepgaand reinigend effect op lichaam en geest. Ze ruiken heerlijk en worden per klant afgestemd aan diens klachten. Na een massage wordt geadviseerd om zolang als mogelijk de olie op het lichaam te laten en slechts na een paar uur te douchen. Pijnlijke plaatsen worden extra verzorgd door bepaalde marma (energiepunten) te stimuleren. Het is een heerlijke massage voor iedereen! 

90min €90, 60min €60, rug en nek massage 30min €35.

 

Ayurvedische voetreflexmassage

Pittige maar zeer effectieve voetmassage die de organen in dat huidgebied stimuleert. Na een behandeling is het belangrijk om veel water te drinken. Contra indicatie: zwangerschap, hart klachten, ontstekingen aan de voet, koorts, kanker.

Prijs: 60 Euro - 60 Minuten

Ayurvedische gelaats en hoofdmassage

Massagehanddoek meebrengen voor rond je haar te wikkelen als je naar huis gaat. Zeer ontspannend en goed voor je haar en hoofdhuid.

Prijs: 30min €35

Reiki

Door reiki wordt het vermogen van het lichaam zichzelf te ontspannen geactiveerd. Dit is een energetische behandeling en geen massage. De kledij wordt tijdens de sessie aangehouden. Je kan het zien als een diepgaande, meditatieve behandeling. Het klinkt misschien zweverig, maar enkel door reiki te ervaren, begrijp je wat het met je kan doen.
- Het versterkt de intuïtie en de verbinding met jezelf
- Beter slapen, minder moe, meer focus en energie
- Helpt te ontspannen en stress te verminderen.

Prijs: 1u €55

 

Beschikbare therapeuten

Klanten getuigen

"Jaren lang sukkelde ik met nekpijn en daardoor ook spanningshoofdpijn. Ik was al ettelijke keren bij de kinesist geweest maar dit werkte niet voldoende, de pijn en hoofdpijn bleef altijd aanwezig op de achtergrond. Tot ik vorig jaar de dieptemassage ontde ...„Klant: Eindelijk van Nekpijn verlost
""Jarenlang heb ik allerlei soorten dieet en voedingsprogramma's gevolgd.Telkens heb ik mijn streefgewicht wel gehaald, maar na enkele maanden verviel ik weer in mijn oude slechte gewoontes en ging steeds terug naar mijn oude gewicht. Wat toch een verschi ...„Klant: Eindelijk mijn ideale gewicht

Volg ons op Facebook

Gezond op Maat

Coach & Consult BVBA
BE0806838575

Alterna
webdesign w247.be