Manicure & Gelnagels

Manicure & Gelnagels

Handen zijn als een visitekaartje. Hoe mooier en verzorgder ze zijn, hoe meer indruk je maakt. Wil jij die handjes van jou eens extra mooi maken? Investeren in een goede manicure is daarom zeker aan te raden.

 

Manicure

Bij een basis manicure krijg je een volledige verzorging van handen en nagels. nagels worden schoongemaakt, mooi gevormd, de overtollige nagelriemen worden verwijderd en we eindigen met een voedende crème

Basis manicure: 30 minuten - 15 euro

Luxe manicure: 50 minuten - 30 Euro

 

Gellak

Bij gellak wordt er een kleur naar keuze gezet op de nagels welke lang blijft. Ideaal als je lang dat mooie kleurtje wilt behouden maar ook als je breekbare nagels hebt. Gellak geeft extra stevigheid aan de nagel en zorgt voor een mooie uitstraling.

Gellak plaatsen: 45 min - 35 euro

Gellak verwijderen: 30 minuten - 10 Euro

 

Gelnagels

De bekende harde gel blijft populair. Deze harde gel blijft lang en in plaats van volledige verwijdering word deze telkens bijgewerkt.

Gelnagels zonder verlenging: 45 euro

Met verlenging: 55 euro

Bijwerken: 45 Euro

verwijderen: 20 Euro

Herstellen per nagel: 5 Euro

 

BOEK HIER JOUW MANICURE

Beschikbare therapeuten

Klanten getuigen

"Het concept sprak mij direct aan wanneer ik ervan hoorde, direct een afspraak gemaakt bij een therapeut. Ik voel me hier gelijk thuis. Doordat de therapeuten samenwerken weet je perfect dat je in goede handen bent en je probleem 100% onderzocht en behande ...„Klant: Els W
""Onlangs heb ik de  "workshop Het anti-stress dieet" gevolgd. Dat er een verband bestaat tussen stress en fysieke klachten is inmiddels wel algemeen bekend. Maar wat minder geweten is, is de grote rol die voeding daarin speelt. Daarom is deze wo ...„Klant: Het anti-stress dieet werkt!

Volg ons op Facebook

Gezond op Maat

Coach & Consult BVBA
BE0806838575

Alterna
webdesign w247.be