Zorgmassage | Massage bij Kanker

Zorgmassage | Massage bij Kanker

Zorgmassage, een speciale massage ontwikkeld voor mensen die te maken hebben gekregen met kanker, tijdens de behandeling, of als aanvulling van het herstel. Ook is deze massage zeer aangenaam voor mensen met een beperking & senioren.

Wat is massage bij kanker?

Mensen die te maken krijgen met kanker of een herstel periode willen verbeteren of optimaliseren kunnen veel baad hebben bij deze zorgmassage. De zorgmassage kan ervoor zorgen dat je

  • beter ontspant
  • angsten verminderen
  • het "nieuwe" lichaam leert accepteren en omarmen
  • pijn verzacht
  • beter slaapt

Massage bij kanker is een vorm van ontspanningsmassage die enkel wordt uitgevoerd door degelijk opgeleide masseurs welke perfect weten wat wel en niet kan gedaan worden in uw behandelingsfase. Het gaat om zachte massage handelingen die bijdragen aan het ontspannen van het lichaam. Deze massage is een perfecte aanvulling op uw medische behandeling en kent geen contra-indicaties met bepaalde medicatie.

De impact van kanker op jouw lichaam en hoe de massage helpt

Als je te maken krijgt met kanker word je op heel wat vlakken uit balans gebracht. Geestelijk, lichamelijk, emotioneel, rationeel hebben de diagnose en behandeltrajecten een zware impact. Massage is op elk moment een welkome ontspanning en afleiding van de zorg en de pijn. Deze massage biedt geen genezing maar ondersteunt het immuunsysteem en bevorderd daarmee het natuurlijk herstel.


Beschikbare therapeuten

Klanten getuigen

""Onlangs heb ik de  "workshop Het anti-stress dieet" gevolgd. Dat er een verband bestaat tussen stress en fysieke klachten is inmiddels wel algemeen bekend. Maar wat minder geweten is, is de grote rol die voeding daarin speelt. Daarom is deze wo ...„Klant: Het anti-stress dieet werkt!
"Het concept sprak mij direct aan wanneer ik ervan hoorde, direct een afspraak gemaakt bij een therapeut. Ik voel me hier gelijk thuis. Doordat de therapeuten samenwerken weet je perfect dat je in goede handen bent en je probleem 100% onderzocht en behande ...„Klant: Els W

Volg ons op Facebook

Gezond op Maat

Coach & Consult BVBA
BE0806838575

Alterna
webdesign w247.be