Massage op Maat

Massage op Maat
Wil jij van een volledig gepersonaliseerde massage genieten? Vanaf heden biedt Gezond op Maat in samenwerking met Sophia een gamma van gepersonaliseerde behandelingen.

Boek nu een Massage op Maat


Hoe verloopt een Massage op Maat


We beginnen met een intake gesprek om jouw klachten, voorkeur en wensen te bespreken. Samen met de Therapeut Sophia bekijk je welke behandeling het gewenste effect zal hebben voor jou.
Elke behandeling is daarmee volledig op jou afgestemd en is elke keer net dat beetje anders. Er wordt gewerkt met verschillende massage technieken. Wat deze behandeling extra speciaal maakt is dat ook de olie en aroma's aangepast worden aan jouw noden.De verschillende mogelijkheden

Elke massage wordt gepersonaliseerd naar jouw wensen. Kies uit deze tijden:

  •  75 minuten
  •  60 Minuten
  •  120 Minuten

Beschikbare therapeuten

Klanten getuigen

""Onlangs heb ik de  "workshop Het anti-stress dieet" gevolgd. Dat er een verband bestaat tussen stress en fysieke klachten is inmiddels wel algemeen bekend. Maar wat minder geweten is, is de grote rol die voeding daarin speelt. Daarom is deze wo ...„Klant: Het anti-stress dieet werkt!
"Het concept sprak mij direct aan wanneer ik ervan hoorde, direct een afspraak gemaakt bij een therapeut. Ik voel me hier gelijk thuis. Doordat de therapeuten samenwerken weet je perfect dat je in goede handen bent en je probleem 100% onderzocht en behande ...„Klant: Els W

Volg ons op Facebook

Gezond op Maat

Alterna
webdesign w247.be