Permanente Ontharing

Permanente Ontharing
Wil jij niet meer elke 3 dagen je benen, oksels of ander ongewenst haar scheren? Ben je het gestuntel onder de douche beu?
Permanente ontharing is de oplossing! Voor vrouwen en mannen!


Laserontharing

Vanaf nu kan je vaarwel zeggen aan je scheermesjes, wax en ontharingscrème! Met de diodelaser starten we een proces waarbij je haren permanent stoppen met groeien. Permanente ontharing is ideaal voor mensen die last hebben van lichaamshaar

  • Overmatige haargroei
  • Ongewenste haargroei
  • Duidelijk zichtbare haren op het lichaam
  • Geen zin om altijd maar te waxen of scheren
  • Meer comfort
  • enz......

Definitieve ontharing prijzen

Op veel plaatsen is de definitieve ontharing met de diodelaser is een dure bedoening. Maar NIET bij Gezond op Maat! Onze missie is om deze behandeling haalbaar te maken voor iedereen en daarom kiezen wij om andere prijzen te hanteren EN professioneel te zijn!

Bekijk hier alle info over permanente ontharing

Voor prijzen klik hier

Beschikbare therapeuten

Klanten getuigen

""Onlangs heb ik de  "workshop Het anti-stress dieet" gevolgd. Dat er een verband bestaat tussen stress en fysieke klachten is inmiddels wel algemeen bekend. Maar wat minder geweten is, is de grote rol die voeding daarin speelt. Daarom is deze wo ...„Klant: Het anti-stress dieet werkt!
"Jaren lang sukkelde ik met nekpijn en daardoor ook spanningshoofdpijn. Ik was al ettelijke keren bij de kinesist geweest maar dit werkte niet voldoende, de pijn en hoofdpijn bleef altijd aanwezig op de achtergrond. Tot ik vorig jaar de dieptemassage ontde ...„Klant: Eindelijk van Nekpijn verlost

Volg ons op Facebook

Gezond op Maat

Coach & Consult BVBA
BE0806838575

Alterna
webdesign w247.be