Schoonheidsinstituut | Gezond op Maat | Sint-Niklaas

Schoonheidsinstituut

Schoonheidsinstituut

Schoonheidsinstituut Gezond op Maat: Uw schoonheidsspecialiste verzorgt uw lichaam enkel met natuurlijke producten zoals een ervaren schoonheidsspecialist hoort te doen.

Waarom dit schoonheidsinstituut?

Gezond op Maat is een natuurlijke gezondheidspraktijk met vele therapieën die werken op het innerlijk. Maar het uiterlijk is net zo belangrijk in deze tijd. Onze schoonheidsverzorging sluit aan bij ons concept; gelaatsverzorging en lichaamsverzorging op basis van natuurlijke producten. Wil jij er mooi en verzorgt uitzien, stralen en je weer goed in je vel voelen? Dan is Natuurlijke lichaams- en gelaatsverzorging wat jij nodig hebt.

Kies uw schoonheidsbehandeling:

Laat u verwennen door onze ervaren schoonheidsspecialiste in de ontspannen sfeer van ons centrum en kies uw schoonheidverzorging.

 

Advies van de schoonheidsspecialist?

Soms is het moeilijk om zelf te kiezen wat u nodig heeft. In zo’n geval is het altijd een goed idee om advies te vragen aan uw schoonheidsspecialiste. Ze zal met behulp van haar ervaring adviseren wat uw huid nodig heeft. Ook naar het gebruik van thuisverzorging kan uw schoonheidsspecialist adviseren wat je kan gebruiken en hoe je dit moet doen.

Ervaar het zelf: boek een afspraak in ons schoonheidsinstituut!


Vele schoonheidsspecialisten en schoonheidssalons werken met agressieve producten welke een negatief resultaat kunnen geven aan uw huid. Door enkel met natuurlijke producten te werken herstellen we de cel vernieuwing van uw huid. U zult stralen als nooit te voren!

Beschikbare therapeuten

Klanten getuigen

"Het concept sprak mij direct aan wanneer ik ervan hoorde, direct een afspraak gemaakt bij een therapeut. Ik voel me hier gelijk thuis. Doordat de therapeuten samenwerken weet je perfect dat je in goede handen bent en je probleem 100% onderzocht en behande ...„Klant: Els W
""Onlangs heb ik de  "workshop Het anti-stress dieet" gevolgd. Dat er een verband bestaat tussen stress en fysieke klachten is inmiddels wel algemeen bekend. Maar wat minder geweten is, is de grote rol die voeding daarin speelt. Daarom is deze wo ...„Klant: Het anti-stress dieet werkt!

Volg ons op Facebook

Alterna Gezondheidscentrum

Alterna