Yoga Massage

Yoga Massage

Yoga massage of traditionele Thaise massage is een van ’s werelds oudste geneesmethoden en vormt een onderdeel van de Thaise medische en spirituele traditie. Thaise massage wordt wel eens ‘yoga for lazy people’ genoemd. Bij een Thaise massage brengt de masseur de cliënt namelijk in diverse yoga-posities. Het rekken en streken van het hele lichaam houd gewrichten soepel, maakt stijve spieren los en heft energetische blokkades op.

De yoga massage wordt op een rustig en meditatief ritme uitgevoerd zodat je helemaal zen kan worden. De masseuse maakt daarbij gebruik van haar handen, duimen (accupressuur) en soms ook knieën, voeten of haar hele gewicht. Voor een diepgaande werking komen ook pulsing en energetisch werk aan bod om lichaam en geest in harmonie te brengen.
De massage wordt uitgevoerd op loszittende kleding.

Het doel van een de massage is om zowel fysieke als mentale klachten te verlichten en voorkomen. Je kunt met diverse klachten bij een yoga masseur terecht. Door blokkades op te heffen worden klachten verlicht. Bijvoorbeeld fysieke klachten zoals nekklachten, hoofdpijn, stijve spieren en gewrichten. Ook zorgt dat voor de versoepeling van het weefsel. De huid, spieren, zenuwbanen en gewrichten worden hierbij geholpen. Ook de doorbloeding van het lichaam verbetert merkbaar dankzij een Thaise massage.

De voordelen van een Yoga Massage:

  • Ontspant de spieren en vermindert krampen
  • Houd gewrichten soepel
  • Bevordert doorbloeding
  • Maakt lichaam lenig
  • Heft energetische blokkades op zodat de energie weer vrij kan stromen
  • Opent en balanceert de energiecentra (chakras)
  • Herstelt vitaliteit en helpt bij burn-out
  • Vermindert stress en depressie
  • Bevordert lichaamsbewustzijn

 

Tarief en prijs
60 minuten 50 euro


Beschikbare therapeuten

Klanten getuigen

""Onlangs heb ik de  "workshop Het anti-stress dieet" gevolgd. Dat er een verband bestaat tussen stress en fysieke klachten is inmiddels wel algemeen bekend. Maar wat minder geweten is, is de grote rol die voeding daarin speelt. Daarom is deze wo ...„Klant: Het anti-stress dieet werkt!
""Jarenlang heb ik allerlei soorten dieet en voedingsprogramma's gevolgd.Telkens heb ik mijn streefgewicht wel gehaald, maar na enkele maanden verviel ik weer in mijn oude slechte gewoontes en ging steeds terug naar mijn oude gewicht. Wat toch een verschi ...„Klant: Eindelijk mijn ideale gewicht

Volg ons op Facebook

Gezond op Maat

Alterna
webdesign w247.be