Praktijkruimte te huur

Praktijkruimte te huur

Gezond op Maat is een Groepspraktijk & Co-working centrum in Sint-Niklaas dat volop groeit. Centraal staat in ons centrum de huiselijke sfeer, jij als huurder voelt je hier thuis, maar ook jouw klanten voelen zich direct op hun gemak.

We zijn continue op zoek naar professionals om ons team te versterken. Bent je coach, therapeut, of heb je een ander mens gericht beroep en ben je op zoek naar een praktijkruimte? Neem dan contact met ons op voor meer informatie over het huren van een praktijkruimte. Wij bieden ivm ons 5 jarig bestaan een tijdelijke actie van 50% korting op de eerste 3 maanden huur op basis van een 1 jarig contract.

Contacteer ons

Huur praktijkruimte bij Groepspraktijk

Coaches, Therapeuten & andere beroepen die mens gericht zijn & genoten hebben van een professionele opleiding die kunnen helpen om het aanbod van Gezond op Maat uit te breiden, kunnen bij ons een praktijkruimte huren.

We zijn specifiek op zoek naar verschillende behandel & therapievormen zodat we onze klanten een ruime keuze kunnen bieden. Momenteel zijn er nog verschillende praktijkruimtes beschikbaar op de verschillende dagen van de week per dagdeel van 6 uur of per hele dag (en meer).

Alle voordelen van huren in ons centrum op een rijtje:

 • Professioneel kader en aanpak
 • Bestaande samenwerking met huisartsen uit de omgeving
 • Groot aanbod aan verschillende therapieën
 • Grote naamsbekendheid
 • Geen tijdsverspilling aan schoonmaak, je komt en gaat wanneer je wilt
 • Goede bereikbaarheid met fiets, auto, trein en bus.
 • Centraal gelegen.
 • Flexibele huuropties
 • Gezamenlijke website
 • Gezamenlijke marketing
 • Groepsevenementen zoals; opendeurdagen, yoga dag, welzijnsdag

Centraal gelegen, professionele praktijkruimte gezocht

Een praktijkruimte huren bij Gezond op Maat heeft heel wat voordelen. Het centrum biedt verschillende therapieën aan onder één dak, en als therapeut doet u uw voordeel met de marketing die Gezond op Maat voert. Er wordt ook doorverwezen door de therapeuten onderling. We bestaan reeds 5 jaar en hebben een zeer sterke & positieve naam verkregen in de regio waasland.

U kunt bij Gezond op Maat rekenen op een professionele doch huiselijke omkadering, en op betaalbare prijzen voor een praktijkruimte te huur. Antwerpen en Gent zijn vrij duur en daarom vormt Gezond op Maat in Sint-Niklaas een verstandig alternatief Ook de centrale ligging is voor veel mensen een absolute must en pluspunt.

Bovendien is Sint-Niklaas centraal gelegen tussen Antwerpen en Gent en bijzonder vlot bereikbaar. Krijg je al zin om bij Gezond op Maat te huren? Er zijn nog enkele vrije momenten & dagen voor de verschillende ruimtes. Neem daarom vandaag nog contact met ons op.

Interesse in het huren van een praktijkruimte? Contacteer ons!

Klanten getuigen

""Onlangs heb ik de  "workshop Het anti-stress dieet" gevolgd. Dat er een verband bestaat tussen stress en fysieke klachten is inmiddels wel algemeen bekend. Maar wat minder geweten is, is de grote rol die voeding daarin speelt. Daarom is deze wo ...„Klant: Het anti-stress dieet werkt!
"Jaren lang sukkelde ik met nekpijn en daardoor ook spanningshoofdpijn. Ik was al ettelijke keren bij de kinesist geweest maar dit werkte niet voldoende, de pijn en hoofdpijn bleef altijd aanwezig op de achtergrond. Tot ik vorig jaar de dieptemassage ontde ...„Klant: Eindelijk van Nekpijn verlost

Volg ons op Facebook

Gezond op Maat

Coach & Consult BVBA
BE0806838575

Alterna
webdesign w247.be