Praktijkruimte te huur in Sint-Niklaas

Zoek jij een Praktijkruimte waar jij alsook je klanten zich thuis voelen? Een praktijk die professionaliteit, karakter en warmte uitstraalt? Een All-in-one pakket? 

Momenteel zijn al onze praktijkruimtes verhuurd. Wil je toch graag bij ons Team? Zet je dan op de wachtlijst!


BEL: 03-7760220 voor meer info & boekingen of mail daphne@gezondopmaat.be

NIEUW TE HUUR! Praktijkruimte van 22m2 volledig vernieuwd. Mogelijkheid tot zelf in te richten of gemeubeld. 2 prachtige grote ramen, eiken parketvloer, wastafel. Elektriciteit, verwarming, wifi, geluidssysteem inclusief.


Praktijkruimte te huur in Groepspraktijk Gezond op Maat

Gezond op Maat bestaat sinds 2014. In onze Professionele en Sfeervolle groepspraktijk in Sint-Niklaas heeft u als praktiserend therapeut de mogelijkheid om een ingerichte praktijkruimte te huren. In deze professionele omgeving kan u uw specialisatie optimaal uitoefenen. De praktijkruimtes zijn allen op een huiselijke en rustgevende manier ingericht rekening houdend met u als therapeut maar ook met uw cliënt. 

In de regio waasland hebben we een grote naamsbekendheid We werken met een groep van ongeveer 13 therapeuten in ons centrum, allen met hoogwaardige opleiding en professionaliteit. We werden dan ook in 2015 verkozen als "starter van het jaar"
Deze naambekendheid bezorgt ons maar ook jou als therapeut een hele brede klantenstroom. 

Te huur mogelijkheden van praktijkruimte:

In het centrum beschikken we over 7 praktijkruimtes van elk 20+ vierkante meter, welke volledig zijn ingericht. Heerlijke rustgevende ruimtes voorzien van ramen, veel licht en rust. Tijdens de pauzes heeft u mogelijkheid om gebruik te maken van onze tuin. Daarnaast hebben we ook een vergader/workshop ruimte en een yoga/cursus ruimte. Verder is er een wachtruimte, 2 toiletten, geluidsinstallaties, koffieruimte, wifi e.d. uiteraard allemaal inbegrepen in de prijs.

Wij bieden ruimtes aan per dagdeel ( 4 uur) Hele dag (12uur) & Fulltime mogelijkheden.

Mogelijkheid tot variabel huren en vaste huur ( jaarcontract aan voordeeltarieven)

Mail daphne@gezondopmaat.be voor info en een rondleiding.

          

Alle voordelen van ons centrum op een rijtje:

  • Professioneel kader en aanpak
  • Bestaande samenwerking met huisartsen uit de omgeving
  • Groot aanbod aan verschillende therapieën
  • Grote naamsbekendheid
  • Geen tijdsverspilling aan schoonmaak, je komt en gaat wanneer je wilt
  • Goede bereikbaarheid met fiets, auto, trein en bus. Centraal gelegen.
  • Flexibele huuropties
  • Gezamenlijke website

 

Wilt u een praktijkruimte huren? Bent u geïnteresseerd in praktijkruimte te huur voor regio Waasland, Oost-Vlaanderen, Antwerpen, Gent?

Meer info over praktijkruimte huren

Klanten getuigen

""Jarenlang heb ik allerlei soorten dieet en voedingsprogramma's gevolgd.Telkens heb ik mijn streefgewicht wel gehaald, maar na enkele maanden verviel ik weer in mijn oude slechte gewoontes en ging steeds terug naar mijn oude gewicht. Wat toch een verschi ...„Klant: Eindelijk mijn ideale gewicht
"Het concept sprak mij direct aan wanneer ik ervan hoorde, direct een afspraak gemaakt bij een therapeut. Ik voel me hier gelijk thuis. Doordat de therapeuten samenwerken weet je perfect dat je in goede handen bent en je probleem 100% onderzocht en behande ...„Klant: Els W

Volg ons op Facebook

Gezond op Maat

Coach & Consult BVBA
BE0806838575

Alterna
webdesign w247.be