Praktijkruimte te huur in Sint-Niklaas

Zoek jij een Praktijkruimte waar jij alsook je klanten zich thuis voelen? Een praktijk die professionaliteit, karakter en warmte uitstraalt? Een All-in-one pakket? 


BEL: 03-7760220 voor meer info & boekingen of mail daphne@gezondopmaat.be

Momenteel zijn alle praktijkruimtes VOLZET. Vanaf Januari 2023 komt er een nieuwe praktijkruimte bij, neem alvast contact op voor meer informatie en prijzen.

Praktijkruimte te huur in Groepspraktijk Gezond op Maat

Gezond op Maat bestaat sinds 2014. In onze Professionele en Sfeervolle groepspraktijk in Sint-Niklaas heeft u als praktiserend therapeut de mogelijkheid om een ingerichte praktijkruimte te huren. In deze professionele omgeving kan u uw specialisatie optimaal uitoefenen. De praktijkruimtes zijn allen op een huiselijke en rustgevende manier ingericht rekening houdend met u als therapeut maar ook met uw cliënt. 

In de regio waasland hebben we een grote naamsbekendheid We werken met een groep van ongeveer 13 therapeuten in ons centrum, allen met hoogwaardige opleiding en professionaliteit. We werden dan ook in 2015 verkozen als "starter van het jaar"
Deze naambekendheid bezorgt ons maar ook jou als therapeut een hele brede klantenstroom. 

Te huur mogelijkheden van praktijkruimte:

In het centrum beschikken we over 7 praktijkruimtes van elk 20+ vierkante meter, welke volledig zijn ingericht. Heerlijke rustgevende ruimtes voorzien van ramen, veel licht en rust. Tijdens de pauzes heeft u mogelijkheid om gebruik te maken van onze tuin. Daarnaast hebben we ook een vergader/workshop ruimte en een yoga/cursus ruimte. Verder is er een wachtruimte, 2 toiletten, geluidsinstallaties, koffieruimte, wifi e.d. uiteraard allemaal inbegrepen in de prijs.

Wij bieden ruimtes aan per dagdeel ( 4 uur) Hele dag (12uur) & Fulltime mogelijkheden.

Mogelijkheid tot variabel huren en vaste huur ( jaarcontract aan voordeeltarieven)

Mail daphne@gezondopmaat.be voor info en een rondleiding.

          

Alle voordelen van ons centrum op een rijtje:

  • Professioneel kader en aanpak
  • Bestaande samenwerking met huisartsen uit de omgeving
  • Groot aanbod aan verschillende therapieën
  • Grote naamsbekendheid
  • Geen tijdsverspilling aan schoonmaak, je komt en gaat wanneer je wilt
  • Goede bereikbaarheid met fiets, auto, trein en bus. Centraal gelegen.
  • Flexibele huuropties
  • Gezamenlijke website

 

Wilt u een praktijkruimte huren? Bent u geïnteresseerd in praktijkruimte te huur voor regio Waasland, Oost-Vlaanderen, Antwerpen, Gent?

Meer info over praktijkruimte huren

Klanten getuigen

""Jarenlang heb ik allerlei soorten dieet en voedingsprogramma's gevolgd.Telkens heb ik mijn streefgewicht wel gehaald, maar na enkele maanden verviel ik weer in mijn oude slechte gewoontes en ging steeds terug naar mijn oude gewicht. Wat toch een verschi ...„Klant: Eindelijk mijn ideale gewicht
""Onlangs heb ik de  "workshop Het anti-stress dieet" gevolgd. Dat er een verband bestaat tussen stress en fysieke klachten is inmiddels wel algemeen bekend. Maar wat minder geweten is, is de grote rol die voeding daarin speelt. Daarom is deze wo ...„Klant: Het anti-stress dieet werkt!

Volg ons op Facebook

Gezond op Maat

Coach & Consult BVBA
BE0806838575

Alterna
webdesign w247.be