Hulp bij het starten van je praktijk

Wil jij starten met je eigen praktijk? Maar weet je nog niet hoe je moet beginnen? 

  • Heb je alle nodige diploma's gehaald, of ben je bijna geslaagd? 
  • Wil je al beginnen met je praktijk maar ben je nog niet klaar om 100% zelfstandige te worden?
  • Wil je de uitdaging aangaan, maar weet je nog niet precies hoe en waar je moet beginnen?
  • Heb je geen plaats in je eigen huis om je praktijk op te starten?
  • Heb je geen budget om een praktijkruimte te huren?
  • Je hebt nog niet voldoende klanten om een praktijk te starten

Er zijn veel obstakels waar je tegen aan loopt als je wilt starten met je eigen praktijk. Denk er maar aan dat je al jaren in je vertrouwde loondienst situatie hebt gezeten en dat de sprong in het diepe soms heel groot en beangstigend kan zijn. Maar anderzijds voel je ook dat jouw loondienst situatie niet de juiste voldoening geeft.

Je zit met je handen in het haar, je wilt wel maar je kan niet!

Dan hebben wij goed nieuws voor jou!

 

Hulp voor startende therapeuten

Met onze jaren lange ervaring als therapeut, in het opzetten van bedrijven en zelfstandige activiteit kunnen wij jou begeleiden naar die zelfstandige praktijk! In ons centrum werken we al jaren met zelfstandige therapeuten waar wij telkens veel ondersteuning hebben geboden in het doen groeien van cliënteel en omzet. Ook onze eigen praktijk ervaring zorgt ervoor dat we van A-Z weten welke stappen je moet ondernemen om een florerende praktijk te hebben. Er daar willen wij jou bij helpen. 

Onze droom was ook ooit om groot en succesvol te zijn, net als jouw droom! En zeg nu zelf, wat is er mooier dan mensen helpen groeien!?

 

Je praktijk starten bij Gezond op Maat

Wanneer je beslist om je praktijk te starten bij Gezond op Maat bieden we je de mogelijkheid om dit volledig kosteloos te doen. Zonder enige financiële investering! Wablief? Helemaal gratis een praktijk hebben bij zo'n mooi centrum? Ja, eigenlijk wel! Nu, niet helemaal gratis uiteraard! We werken in zo'n begeleidende situatie op basis van commissie. Als je geen klanten hebt, kost het je effectief niks. Wanneer je wel een klant hebt gaat er een klein deel naar Gezond op Maat. Zo zit je niet vast aan torenhoge kosten, hoef je geen onnodige investeringen te doen en hoef je je niet blauw te werken!

 

Ondersteuning bij de groei van jouw praktijk

Omdat we willen dat jouw praktijk groeit gebruiken we die commissie die jij bij elke klant betaald om in marketing te investeren. En niet alleen dat, we ondersteunen, motiveren en inspireren je ook om zelf stappen te ondernemen om jouw praktijk te doen groeien via social media, naamsbekendheid, marketing initiatieven en veel meer.

je doet dit niet in je eentje! Samen met meerdere andere startende therapeuten hebben we op regelmatige basis teammeetings om te kijken hoe onze praktijk loopt en wat we nog kunnen verbeteren. Zo ontstaat er een klein ondernemersclubje waar jij samen mee kan groeien en ideeën opdoen voor jouw succesvolle praktijk.

 

Wie gaat jou begeleiden?

Ik ben Daphne Langedijk en ga jou begeleiden in dit proces! Met ruim 15 jaar ervaring als therapeut heb ik al meerdere bedrijven succesvol opgezet! Buiten mijn gezondheidscentrum en hypnosepraktijk heb ik samen met mijn man nog andere projecten waar ik aan werk. Mijn man is business consultant en weet ook perfect wat er gebeuren moet om een succesvolle business op te zetten. Al mijn know-how zal ik met je delen om jou te helpen slagen!

Wil je meer weten over deze mogelijkheid? Mail: Daphne@gezondopmaat.be en plan een kennismakingsgesprek in!

 

 

 

Klanten getuigen

"Jaren lang sukkelde ik met nekpijn en daardoor ook spanningshoofdpijn. Ik was al ettelijke keren bij de kinesist geweest maar dit werkte niet voldoende, de pijn en hoofdpijn bleef altijd aanwezig op de achtergrond. Tot ik vorig jaar de dieptemassage ontde ...„Klant: Eindelijk van Nekpijn verlost
"Het concept sprak mij direct aan wanneer ik ervan hoorde, direct een afspraak gemaakt bij een therapeut. Ik voel me hier gelijk thuis. Doordat de therapeuten samenwerken weet je perfect dat je in goede handen bent en je probleem 100% onderzocht en behande ...„Klant: Els W

Volg ons op Facebook

Gezond op Maat

Coach & Consult BVBA
BE0806838575

Alterna
webdesign w247.be