Tuin & Workshop

Deze ruimte is ingericht als coachingsruimte en word momenteel gebruikt door een psychotherapeut, loopbaanbegeleider en een coach. deze ruimte bevind zich aan de tuinzijde van het centrum en biedt zeer veel lichtinval en zicht op de prachtige tuin.

Naast deze ruimte maakt u gebruik van gemeenschappelijke ruimtes: wachtzaal, toiletten, koffiekamer. Ook heeft u gratis gebruik van Wifi tot uw beschikking. In de huur is altijd vermelding op de website inbegrepen alsook gezamenlijke marketing. Eventuele extra's mogelijk tegen meerprijs.

Huurmogelijkheden:
6 uur 
hele dag 
Meerdere dagen/dagdelen mogelijk aan te bespreken korting
(wij werken met contracten voor 1 jaar)
Mail daphne@gezondopmaat.be voor de prijzen.Inrichting: Rustgevend ingericht met een 2 persoons zithoek, eigen keuken, tafel voor 6 personen. 
Grootte: 45 m2
Vrij op: Maandag, dinsdag voormiddag, woensdag namiddag, vrijdag namiddag 

Mail Daphne@gezondopmaat.be voor een rondleiding en huurmogelijkheden

   
 

Klanten getuigen

"Het concept sprak mij direct aan wanneer ik ervan hoorde, direct een afspraak gemaakt bij een therapeut. Ik voel me hier gelijk thuis. Doordat de therapeuten samenwerken weet je perfect dat je in goede handen bent en je probleem 100% onderzocht en behande ...„Klant: Els W
"Jaren lang sukkelde ik met nekpijn en daardoor ook spanningshoofdpijn. Ik was al ettelijke keren bij de kinesist geweest maar dit werkte niet voldoende, de pijn en hoofdpijn bleef altijd aanwezig op de achtergrond. Tot ik vorig jaar de dieptemassage ontde ...„Klant: Eindelijk van Nekpijn verlost

Volg ons op Facebook

Gezond op Maat

Alterna
webdesign w247.be