Tuin & Workshop

Deze ruimte is ingericht als coachingsruimte en word momenteel gebruikt door een psychotherapeut, loopbaanbegeleider en een coach. deze ruimte bevind zich aan de tuinzijde van het centrum en biedt zeer veel lichtinval en zicht op de prachtige tuin.

Naast deze ruimte maakt u gebruik van gemeenschappelijke ruimtes: wachtzaal, toiletten, koffiekamer. Ook heeft u gratis gebruik van Wifi tot uw beschikking. In de huur is altijd vermelding op de website inbegrepen alsook gezamenlijke marketing. Eventuele extra's mogelijk tegen meerprijs.

Huurmogelijkheden:
6 uur 
hele dag 
Meerdere dagen/dagdelen mogelijk aan te bespreken korting
(wij werken met contracten voor 1 jaar)
Mail daphne@gezondopmaat.be voor de prijzen.Inrichting: Rustgevend ingericht met een 2 persoons zithoek, eigen keuken, tafel voor 6 personen. 
Grootte: 45 m2
Vrij op: Maandag, dinsdag voormiddag, woensdag namiddag, vrijdag namiddag 

Mail Daphne@gezondopmaat.be voor een rondleiding en huurmogelijkheden

   
 

Klanten getuigen

""Onlangs heb ik de  "workshop Het anti-stress dieet" gevolgd. Dat er een verband bestaat tussen stress en fysieke klachten is inmiddels wel algemeen bekend. Maar wat minder geweten is, is de grote rol die voeding daarin speelt. Daarom is deze wo ...„Klant: Het anti-stress dieet werkt!
"Jaren lang sukkelde ik met nekpijn en daardoor ook spanningshoofdpijn. Ik was al ettelijke keren bij de kinesist geweest maar dit werkte niet voldoende, de pijn en hoofdpijn bleef altijd aanwezig op de achtergrond. Tot ik vorig jaar de dieptemassage ontde ...„Klant: Eindelijk van Nekpijn verlost

Volg ons op Facebook

Gezond op Maat

Coach & Consult BVBA
BE0806838575

Alterna
webdesign w247.be