Ann Neels

Ayurveda Therapeut & Huidconsulent

Ann Neels

Contactgevens

Zittijden

Op Afspraak

 

Omschrijving

Ik ben Ann en ik leef volgens het principe ‘ gezond genieten ‘, waarbij ik zoveel mogelijk gezond probeer te eten en regelmatig sport, maar de bourgondiër in mij, laat zeker ruimte voor zoete zondes, een lekker glaasje bubbels en gezellige uitstapjes met mijn familie en vrienden.

Mijn passie voor Ayurveda en Ayurvedische geneeskunde is al vroeg gestart. Ayurveda is sinds enkele jaren erkend door de Wereld gezondheidsorganisatie (WHO) als een wetenschappelijke geneeskunde (who traditional Medicine stradegy 2002-2005). Ayurveda heeft aandacht voor de complete mens, lichaam, geest en ziel. Als voedingscoach en massage therapeut, gebruik ik kruiden, oliën die volgens de kennis van Ayurveda aangewezen zijn. Ik tover geen rare of ingewikkelde recepten uit mijn mauw, je kan perfect Ayurveda combineren met onze Westerse levensstijl, maar dan wel gezonde!
Wat we eten heeft niet alleen een weerspiegeling op de huid, maar zorgt ervoor dat we ons kalm en goed voelen. ‘ let your food be your medicine and your medicine be your food ‘ Hippocrates ‘.

Wat voor de ene goed is, is niet noodzakelijk goed voor een ander. Wat mag ik nog eten? Waarom liggen mijn darmen in de knoop? Waarom is mijn energiepeil zo laag? Waarom val ik niet af? Waarom ben ik zo moe…
Voor talrijke klachten is er verbetering mogelijk! Indien gewenst kan u een bioscan laten doen, zodat we kunnen zien of er eventueel vitaminen, mineralen tekorten zijn…

Als Ayurveda therapeut kijk ik met jou samen naar je voeding, levensstijl, stresslevel, om te zien waar we kleine dingen kunnen aanpassen. Dit steeds op een veilige en natuurlijke manier.
Naast Ayurveda en voeding, heb ik een tweede passie ‘ onze huid ‘. We krijgen allemaal helaas rimpeltjes, dat is niet te vermijden, maar we kunnen met een frisse uitstraling en goede huidconditie ‘ mooi ‘ verouderen. Hoe doe je dit? Met de huidverbeterende behandelingen met het exclusieve Geneo apparaat.

Als laatste wil ik de kwaliteit van de warme Ayurvedische massasageoliën benadrukken die ik gebruik bij mijn massages. Ze hebben een diepgaand effect op het lichaam, ruiken heerlijk en worden per klant afgestemd, afhankelijk van uw klachten.Mijn doel is om jou als klant, een rustgevende behandeling of aangepast advies te geven, zodat je energieker en met minder lichamelijke klachten door het leven gaat!

Behandelingen:

 • Abhyanga, Ayurvedische lichaamsmassage 1u €60, 1u30 €90
 • Ayurvedische voet reflex massage 1u €60
 • Ayurvedisch intake gesprek 1u15 €75
 • Ayurveda consult kort 30min €35
 • Bioresonantiemeting 1u15 €75

 

Geneo gelaatsverzorgingen:

 

 • All-in one 1u30 €120All-in one + hals €130
 • So beautiful oxygeneo +tripollar 60min €110
 • Stay young oxygeneo +ultrasound 60min €95
 • Walk in walk out 40min €69 (kennismakingsbehandeling)
 • Tripollar gelaat en onderkaak 30min €50
 • Tripollar gelaat +hals €69

Voor de beste resultaten in kuurvorm 5+1

Voor meer info over de behandelingen kan u mijn website bekijken tejassalon.be. In Sint Niklaas worden enkel bovenstaande behandelingen aangeboden. Deze kan u niet online boeken maar via mail, Info@gezondopmaat.be of ann.neels@hotmail.com of 0478 71 75 31

 

Therapievormen

Klanten getuigen

""Jarenlang heb ik allerlei soorten dieet en voedingsprogramma's gevolgd.Telkens heb ik mijn streefgewicht wel gehaald, maar na enkele maanden verviel ik weer in mijn oude slechte gewoontes en ging steeds terug naar mijn oude gewicht. Wat toch een verschi ...„Klant: Eindelijk mijn ideale gewicht
""Onlangs heb ik de  "workshop Het anti-stress dieet" gevolgd. Dat er een verband bestaat tussen stress en fysieke klachten is inmiddels wel algemeen bekend. Maar wat minder geweten is, is de grote rol die voeding daarin speelt. Daarom is deze wo ...„Klant: Het anti-stress dieet werkt!

Volg ons op Facebook

Gezond op Maat

Coach & Consult BVBA
BE0806838575

Alterna
webdesign w247.be