Djennah van Nieuwenhove

Budgetcoach

Djennah van Nieuwenhove

Contactgevens

Zittijden

Op afspraak

Omschrijving

Als budget coach en financieel trainer wil ik een verschil maken in jouw mindset! Het is mijn missie om geld voor iedereen opnieuw een leuk en bespreekbaar onderwerp te maken. Ik geef eerlijk advies en luister met oprechte interesse naar de dingen die jou zorgen baren.

Budgetcoach met ervaring

Wat mij als coach uniek maakt in mijn vak is de ervaringsdeskundigheid die ik heb. Ik heb harde lessen geleerd uit enkele financieel zware jaren en deel deze kennis dan ook maar wat graag met jou, Gezien het feit dat ik het zelf meemaakte ben ik de geknipte persoon om jou op de juiste weg te helpen. Want zeg nu zelf, zou jij zwemles volgen bij iemand die zelf niet kan zwemmen?

 

Tot binnekort!

Therapievormen

Klanten getuigen

""Onlangs heb ik de  "workshop Het anti-stress dieet" gevolgd. Dat er een verband bestaat tussen stress en fysieke klachten is inmiddels wel algemeen bekend. Maar wat minder geweten is, is de grote rol die voeding daarin speelt. Daarom is deze wo ...„Klant: Het anti-stress dieet werkt!
"Het concept sprak mij direct aan wanneer ik ervan hoorde, direct een afspraak gemaakt bij een therapeut. Ik voel me hier gelijk thuis. Doordat de therapeuten samenwerken weet je perfect dat je in goede handen bent en je probleem 100% onderzocht en behande ...„Klant: Els W

Volg ons op Facebook

Gezond op Maat

Coach & Consult BVBA
BE0806838575

Alterna
webdesign w247.be