Carine Vermeiren

Afslankcoach Gezondheidscoach

Carine Vermeiren

Contactgevens

Zittijden

Dinsdag 9.00 - 20.00

Omschrijving

Mijn naam is Carine Vermeiren en ben geboren in Temse 1 oktober 1971
Daar mijn jaren lange gevecht tegen mijn gewicht en zwakke gezondheid ben ik in 2007 een cursus gestart als afslankingsconsulent.
Al gauw werd het een passie en ben me er steeds meer in gaan verdiepen . Daarna zijn volgende cursussen gevolgd als massagetherapeut en voetreflexologie .
Toch had ik het gevoel dat er nog een stukje van mijn puzzel ontbrak waardoor ik de opleiding orthomoleculaire voedingsconsulent; (juiste voeding op de juiste plaats op het juiste moment in het lichaam brengen en dit op de gezonde manier) gevolgd heb . Dit diploma haalde ik in 2012 . In deze opleiding heb ik gezien hoe belangrijk voeding is ,en hoe wij als persoon ons eigen lichaam zwaar belasten met alle gevolgen van dien. Om de mensen nog beter te helpen heb ik de opleiding Nutritionele orthomoleculaire geneeskunde verder gezet .

Als afslankcoach is mijn passie om de mensen te helpen in hun zoektocht naar een gezonde voeding, met als doel op een gezonde manier af te slanken en op gewicht te blijven door een juist voedingspatroon. Dit volgens persoonlijke behoeften maar ook naar klachten toe en/of belemmeringen zoals allergieën ,spijsverteringsklachten, gevoelige darmen enz. ….
Afgelopen jaar heb ik nog een diploma behaald voor sportverzorger /sportmassage. Zo bied ik hulp ,steun en advies om blessures te voorkomen en om zo gezond mogelijk te sporten .
Ik bied zowel ontspannende als sportmassage aan ,deze laatste zijn vooral om verzuring na het sporten tegen te gaan en de spieren soepel te houden. Hierbij kan ik ook de taping en kinesiotaping toepassen voor het herstel of liever voorkomen van spier en – peesklachten .

Therapievormen

Klanten getuigen

"Jaren lang sukkelde ik met nekpijn en daardoor ook spanningshoofdpijn. Ik was al ettelijke keren bij de kinesist geweest maar dit werkte niet voldoende, de pijn en hoofdpijn bleef altijd aanwezig op de achtergrond. Tot ik vorig jaar de dieptemassage ontde ...„Klant: Eindelijk van Nekpijn verlost
""Jarenlang heb ik allerlei soorten dieet en voedingsprogramma's gevolgd.Telkens heb ik mijn streefgewicht wel gehaald, maar na enkele maanden verviel ik weer in mijn oude slechte gewoontes en ging steeds terug naar mijn oude gewicht. Wat toch een verschi ...„Klant: Eindelijk mijn ideale gewicht

Volg ons op Facebook

Gezond op Maat

Alterna
webdesign w247.be