Erin van Ruijssevelt

Dietist

Erin van Ruijssevelt

Contactgevens

Zittijden

Enkel op afspraak

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag

Omschrijving

Mijn naam is Erin van Ruijssevelt, jouw erkend Diëtist!
Na het doorlopen van de opleiding Voedings- en dieetkunde besloot ik om te starten als zelfstandige diëtiste.

Het is mijn passie om andere mensen te helpen. Ik hoop dat ik die passie met jou kan delen. 

Wat doe ik als Diëtist

De opleiding Voedings- en dieetkunde is bedoeld om als erkende diëtiste aan de slag te kunnen gaan. Ongetwijfeld kent iedereen een diëtiste wel van het klassieke vermageringsdieet. Een diëtiste doet echter meer dan dit. Bij mij kan je bovenop adviezen rond gezonde voeding ook terecht voor allerlei andere zaken:

  • Adviezen rond een verhoogde bloeddruk
  • verhoogde cholesterol waarden,
  • voeding tijdens de zwangerschap,
  • allergieën,
  • intoleranties,
  • voeding bij prikkelbare darmen,
  • ondervoeding,
  • reflux,
  • constipatie, enz.

 

Doordat ik ben afgestudeerd volgens de meest recente voedings en dieet wetenschappen, ben ik op de hoogte van alle nieuwe richtlijnen rond voeding. Deze richtlijnen veranderen voortdurend. Daarnaast blijf ik mij als diëtiste regelmatig bijscholen. Zo blijf ik op de hoogte van alle nieuwigheden. 

Als diëtiste wil ik jou helpen om je doelen te bereiken. Ik wil er voor je zijn wanneer je deze doelen bereikt hebt, maar ook wanneer het even minder goed gaat. Ik heb vroeger zelf ook problemen gehad met mijn gewicht. Hierdoor begrijp ik dat veranderingen heel moeilijk zijn. Ik wil de mensen ondersteunen en coachen in dit moeilijke proces. Ik zal hierbij gericht en persoonlijk advies geven. Bij mij hangt het advies af van jouw persoonlijke voorkeuren en situatie. Algemene adviezen zijn bij mij een “no-go”.

Doordat ik zelf te kampen heb met verschillende allergieën ben ik erg geboeid geraakt in dit onderwerp. De bedoeling is dat ik mij hierin nog verder zal specialiseren. Ik vind het belangrijk dat ook mensen met voedselallergieën of intoleranties kunnen genieten van de eetmomenten.

Aantal mensen dat hun weg vond naar mijn praktijk:   counter Visits

Therapievormen

Klanten getuigen

""Onlangs heb ik de  "workshop Het anti-stress dieet" gevolgd. Dat er een verband bestaat tussen stress en fysieke klachten is inmiddels wel algemeen bekend. Maar wat minder geweten is, is de grote rol die voeding daarin speelt. Daarom is deze wo ...„Klant: Het anti-stress dieet werkt!
"Het concept sprak mij direct aan wanneer ik ervan hoorde, direct een afspraak gemaakt bij een therapeut. Ik voel me hier gelijk thuis. Doordat de therapeuten samenwerken weet je perfect dat je in goede handen bent en je probleem 100% onderzocht en behande ...„Klant: Els W

Volg ons op Facebook

Gezond op Maat

Coach & Consult BVBA
BE0806838575

Alterna
webdesign w247.be