Ima Essien

Rouw, Verlies & Life coach

Ima Essien

Contactgevens

Zittijden

Op afspraak

Omschrijving

Ik ben Ima, ik ben life coach en ik ben ook rouw en verliesconsulente.
Dat betekent dat ik er op elk uitdagend of moeilijk moment in je leven, voor je kan zijn.  Als je het even niet meer weet, je levensvragen stelt, de situatie er uitzichtloos uitziet, je gewoon even tegen een neutrale buitenstaander je hart wilt luchten,..
Samen gaan we kijken wat jij graag wilt, wat je nodig hebt en hoe jij daar naartoe kan werken.
In alle rust, op je eigen tempo en in een veilige, vertrouwde omgeving.
Weet dat je van harte welkom bent!

-Rouw en verliesconsulente
Ik ben er voor jou wanneer jij iemand verloren bent. Ook wanneer jij net uit een relatie komt, je job verloren bent, moest verhuizen, iets anders hebt meegemaakt wat jouw leven overhoop heeft gegooid. Samen gaan wij het rouwproces aan en stap voor stap, ga jij terug rust en aanvaarding aan.
Helemaal op jouw tempo en volgens wat goed aanvoelt voor jou.
In een veilige, vertrouwelijke omgeving zonder oordeel.

Therapievormen

Klanten getuigen

""Jarenlang heb ik allerlei soorten dieet en voedingsprogramma's gevolgd.Telkens heb ik mijn streefgewicht wel gehaald, maar na enkele maanden verviel ik weer in mijn oude slechte gewoontes en ging steeds terug naar mijn oude gewicht. Wat toch een verschi ...„Klant: Eindelijk mijn ideale gewicht
""Onlangs heb ik de  "workshop Het anti-stress dieet" gevolgd. Dat er een verband bestaat tussen stress en fysieke klachten is inmiddels wel algemeen bekend. Maar wat minder geweten is, is de grote rol die voeding daarin speelt. Daarom is deze wo ...„Klant: Het anti-stress dieet werkt!

Volg ons op Facebook

Gezond op Maat

Coach & Consult BVBA
BE0806838575

Alterna
webdesign w247.be