Inez Blondeel

HSP coach & Energetisch coach

Inez Blondeel

Contactgevens

Zittijden

Op Afspraak

Omschrijving

Hallo, mijn naam is Inez Blondeel
Ik ben zowel Energetisch Therapeut als HPS Coach (hoogsensitiviteit) en Life Coach.
De keuze om me zowel als therapeut en coach de ontwikkelen? heeft te maken met mijn overtuiging dat de mens uit zoveel verschillende aspecten bestaat … op zowel fysiek, mentaal, emotioneel als spiritueel vlak. Ik wil oog hebben voor elk ‘laagje’ en voor het geheel.
Enerzijds kijk ik naar de behoeften van de innerlijke mens en anderzijds zorg ik ervoor dat je in je relaties, werk, financieel, vanuit zingeving, … kortom in het leven… in je kracht komt te staan.
Het gaat om afstemming en balans, om rust en actie, allemaal vanuit je persoonlijke eigenwaarde.

 

Energetische Therapie

Na een traumatisch verlies in mijn leven heb ik zelf ondervonden wat pijn, verdriet, boosheid,… met je lichaam en geest kan doen. We willen zo snel mogelijk terug meedraaien in de maatschappij, voldoen aan de verwachtingen in onze omgeving, ons werk,… maar we beseffen niet wat onverwerkte emoties met ons doen. Deze gaan niet zomaar weg, integendeel … Vaak gaat het ook om dingen die we al heel lang meedragen en plots zegt het lichaam ‘genoeg!’. Dankzij energetische therapie kon ik gebeurtenissen in mijn leven een plaats geven, vond ik terug rust in lichaam en geest… Ik kon en durfde terug gelukkig zijn. Sindsdien wil ik de kracht van energie met iedereen delen. Via energetische therapie gaan we samen op zoek welke blokkades in jouw lichaam jouw leven belemmeren.

 

HSP Coach

Hoogsensitieve mensen zien HSP vaak als last. Prikkels komen veel harder binnen en belemmeren het dagdagelijkse leven. Ik heb me lang anders gevoeld als HSP’er en dit had ook een impact op mijn zelfvertrouwen. Ik was me er ook lang niet van bewust. Tot ik de test deed en me begon te verdiepen in de materie. Ik wil deze kennis met jou delen zodat jij je snel beter voelt.
Dankzij enkele praktische handvaten zorgen we ervoor dat je jezelf beter leert kennen en begrijpen, we kijken naar jouw prikkels zijn en we gaan jouw unieke talenten als HSP’er ontwikkelen tot echte troeven.

 

LIFE Coach

Life Coaching heeft niet enkel betrekking op specifieke aspecten zoals werk, privé, relatie, enz… maar op alles wat een rol speelt in iemands leven. Het gaat er om dat een cliënt het meeste kan halen uit het leven.
Hiervoor bespreken we alle levensgebieden die belangrijk zijn voor de cliënt maar ook de onderlinge impact tussen deze gebieden.
We zorgen samen voor afstemming en balans. Maximale verandering is hiervoor niet nodig, het gaat er juist om de levensgebieden van het eigen leven zo te combineren dat deze een geheel vormen waarin ze elkaar versterken.

 

Usui Reiki (Universele Levensenergie) – Kristaltherapie

Als Reikibeoefenaar treed ik, tijdens een behandeling, op als kanaal voor het doorgeven van kosmische, universele levensenergie aan de ontvanger.
Via verschillende handposities (al dan niet het lichaam rakend of op korte afstand) zorgt deze energie voor alomvattende, voedende, helende harmonie en rust.
Kristallen worden ingezet voor bijkomende healing en/of reiniging op maat.


Therapievormen

Klanten getuigen

""Jarenlang heb ik allerlei soorten dieet en voedingsprogramma's gevolgd.Telkens heb ik mijn streefgewicht wel gehaald, maar na enkele maanden verviel ik weer in mijn oude slechte gewoontes en ging steeds terug naar mijn oude gewicht. Wat toch een verschi ...„Klant: Eindelijk mijn ideale gewicht
"Jaren lang sukkelde ik met nekpijn en daardoor ook spanningshoofdpijn. Ik was al ettelijke keren bij de kinesist geweest maar dit werkte niet voldoende, de pijn en hoofdpijn bleef altijd aanwezig op de achtergrond. Tot ik vorig jaar de dieptemassage ontde ...„Klant: Eindelijk van Nekpijn verlost

Volg ons op Facebook

Gezond op Maat

Coach & Consult BVBA
BE0806838575

Alterna
webdesign w247.be