Jacintha-Daphne Dijkstra

Psychologisch consulent & Coach

Jacintha-Daphne Dijkstra

Contactgevens

Zittijden

Maandag tot donderdag
10:00 - 16:00

Op vrijdag wel telefonisch bereikbaar.

Omschrijving

Hallo, mijn naam is Jacintha-Daphne.
Werkzaam in groepspraktijk Gezond op Maat als Psychologisch Consulent en Coach.

Na mijn afstuderen als Bachelor in de Toegepaste psychologie, ben ik eerst in de boeiende wereld van Human Resources terecht gekomen. Hierin was ik met name verantwoordelijk voor de ‘zachte’ HR, voornamelijk het coachen en begeleiden van mensen in de werksetting. Na deze 10 jaar, besloot ik mijn eigen praktijk te beginnen omdat ik voelde dat hier echt mijn passie in zat.

Ik geef zowel coaching als psychologische begeleiding en doe dit in verschillende domeinen (zie ‘Therapievormen’ hieronder). Iedereen is bij mij welkom en ik doe mijn uiterste best om je een fijne ontvangst te geven in mijn praktijk.

Concreet mag je van mij verwachten dat ik uitgebreid eerst naar jouw verhaal luister. Op basis daarvan kunnen we samen een traject uitzetten. We evalueren dit traject steeds en sturen bij waar nodig. Deze stappen omvatten een aantal verschillende sessies.

Indien je vragen hebt, neem gerust eens contact met mij op.
Ik kijk er alvast naar uit om je te ontmoeten!

Met warme groet,
Jacintha

Therapievormen

Klanten getuigen

""Onlangs heb ik de  "workshop Het anti-stress dieet" gevolgd. Dat er een verband bestaat tussen stress en fysieke klachten is inmiddels wel algemeen bekend. Maar wat minder geweten is, is de grote rol die voeding daarin speelt. Daarom is deze wo ...„Klant: Het anti-stress dieet werkt!
"Jaren lang sukkelde ik met nekpijn en daardoor ook spanningshoofdpijn. Ik was al ettelijke keren bij de kinesist geweest maar dit werkte niet voldoende, de pijn en hoofdpijn bleef altijd aanwezig op de achtergrond. Tot ik vorig jaar de dieptemassage ontde ...„Klant: Eindelijk van Nekpijn verlost

Volg ons op Facebook

Gezond op Maat

Coach & Consult BVBA
BE0806838575

Alterna
webdesign w247.be