Julia Szerencsi

Klinisch psycholoog & Psychotherapeut

Julia Szerencsi

Contactgevens

Zittijden

Woensdag: 8u00-21u00
enkel op afspraak.

U kunt zowel telefonisch als via e-mail contact opnemen voor een eerste afspraak.
Ik zorg er steeds voor dat een eerste afspraak zo snel mogelijk kan plaatsvinden.
Meestal ben ik niet in staat de telefoon direct te beantwoorden. U spreekt dus best een boodschap in op mijn voicemail zodat ik u zo snel mogelijk terug kan bellen.

Omschrijving

Mijn naam is Julia Szerencsi. In 2008 ben ik afgestudeerd als klinisch psycholoog; Licentiate in de Klinische psychologie aan de UGent. In 2010 besloot ik naast mijn voltijdse job bij het Comité Bijzondere Jeugdzorg mijn eigen praktijk op te starten in bijberoep. Inmiddels ben ik al een aantal jaren voltijds zelfstandige in mijn eigen praktijk in Mechelen. In januari 2016 heb ik mij aangesloten bij het team van gezondheidscentrum Alterna in Sint Niklaas.

Naast mijn opleiding heb ik in de loop der jaren mijn vaardigheden uitgebreid via bijscholingen en vormingen en heb mij onder andere verder bekwaamd in ontspannings- en meditatietechnieken, Oosterse mystiek..
Nog steeds volg ik regelmatig her- en bijscholingscursussen om op de hoogte te blijven van recente ontwikkelingen en mij verder te verdiepen in mijn vak. Een continuïteit hierin is mijn eigen leeranalyse bij een psychoanalyticus.

Ik ben lid van de VVKP (Vlaamse vereniging voor klinisch psychologen), de BFP (Belgische federatie voor psychologen) en ik beschik over een erkenningsnummer bij de psychologencommissie. 

Achtergrond


Hoewel mijn naam mijn Hongaarse afkomst verraadt ben ik geboren en getogen in een pittoresk stadje (in de Betuwe) in Nederland. Na de nodige omzwervingen verhuisde ik in 2001 naar België. Ik voel mij hier inmiddels goed thuis in het charmante, gemoedelijke en bescheiden Vlaanderen.

Praktisch & Tarieven

  • Therapiesessie: 50 € – Duur: 45 minuten
  • Coachingsessie: 50 € –Duur 45 min
  • Stressmanagementsessie: 50 € –Duur 45 min

     Als u niet op een afspraak aanwezig kunt zijn, vind ik het fijn dat u me dit tenminste 2 werkdagen op voorhand laat weten. Niet tijdig geannuleerde afspraken worden in rekening gebracht.

Therapievormen

Klanten getuigen

""Onlangs heb ik de  "workshop Het anti-stress dieet" gevolgd. Dat er een verband bestaat tussen stress en fysieke klachten is inmiddels wel algemeen bekend. Maar wat minder geweten is, is de grote rol die voeding daarin speelt. Daarom is deze wo ...„Klant: Het anti-stress dieet werkt!
"Het concept sprak mij direct aan wanneer ik ervan hoorde, direct een afspraak gemaakt bij een therapeut. Ik voel me hier gelijk thuis. Doordat de therapeuten samenwerken weet je perfect dat je in goede handen bent en je probleem 100% onderzocht en behande ...„Klant: Els W

Volg ons op Facebook

Gezond op Maat

Alterna
webdesign w247.be