Karen van Garsse

Loopbaancoach & Leiderschap & Organisatie

Karen van Garsse

Contactgevens

Zittijden

Enkel op Afspraak

Omschrijving

Karen is een professionele coach op master niveau met meer dan 10 jaar coach ervaring. Ze zorgt ervoor dat wanneer het vast zit, er terug beweging kan komen. Dit kan gaan over beweging bij individuen, beweging in teams en beweging in organisaties.

Karen is overtuigd dat dit nieuwe tijdperk, met veel onzekerheid en veranderingen, mensen en organisaties oproept tot een radicale doorbraak in hun functioneren. En dit door contact te maken met hun kracht van binnenuit. Zo bouw je organisaties en leiders die futureproof, doortastend en veerkrachtig zijn.

Karen als Leiderschaps- & Organisatiecoach

Ze is gespecialiseerd zowel in (persoonlijk) leiderschap als in groepsdynamica en deep democracy. Karen werkt als compagnon met de bedrijfsleiding. Haar methode is pragmatische en ervaringsgericht wat wil zeggen dat je door het zelf te ervaren vooruitgang boekt. Haar enthousiasme voor leren en groeien werkt aanstekelijk, haar stijl is oprecht en integer. Karen heeft een diep geloof in het potentieel van mensen en in de samenwerking tussen mensen.

Ze heeft een stevige achtergrond in de bedrijfswereld en startte begin de jaren ‘90 in sales & marketing in de farmaceutische industrie en in de bedrijfsleiding van het eigen familiebedrijf. Ze werkte in tijdelijke projecten met haar coachachtergrond als projectverantwoordelijke in een businessschool en als senior consultant voor een HR-dienstenbedrijf.
Al meer dan 10 jaar kiest ze als zelfstandig coach voor “(individueel en samen) groeien” en begeleidt en coacht ze ondernemers, zelfstandigen, organisaties, bedrijfsleiding en middelmanagement in (persoonlijk) leiderschaps- en organisatieontwikkeling. Ze werkt graag voor mensen die zelf ook werken met mensen.

Karen als Loopbaancoach

Voor loopbaanbegeleiding is Karen aangesloten bij de professionele coachen van My Future Works. Ze heeft meer dan 3500 uren coaching op haar teller staan en heeft in loopbaanbegeleiding alleen al, meer dan 250 mensen begeleidt.

Therapievormen

Klanten getuigen

""Jarenlang heb ik allerlei soorten dieet en voedingsprogramma's gevolgd.Telkens heb ik mijn streefgewicht wel gehaald, maar na enkele maanden verviel ik weer in mijn oude slechte gewoontes en ging steeds terug naar mijn oude gewicht. Wat toch een verschi ...„Klant: Eindelijk mijn ideale gewicht
""Onlangs heb ik de  "workshop Het anti-stress dieet" gevolgd. Dat er een verband bestaat tussen stress en fysieke klachten is inmiddels wel algemeen bekend. Maar wat minder geweten is, is de grote rol die voeding daarin speelt. Daarom is deze wo ...„Klant: Het anti-stress dieet werkt!

Volg ons op Facebook

Gezond op Maat

Coach & Consult BVBA
BE0806838575

Alterna
webdesign w247.be