Karen van Garsse

Loopbaancoach & Business Coach

Karen van Garsse

Contactgevens

Zittijden

Woensdagen

Omschrijving

Als loopbaancoach begeleid ik u via verdiepende gesprekken om dichter bij uw loopbaan doel te komen. Vanuit waardering voor wat er is, daag ik u uit tot meer zelfbewustzijn van uw eigen talent en zelfsturing. Met ogen, hart en oren peilt ik samen met u naar nieuwe mogelijkheden zodat u uw uitdagingen kan realiseren.

Ik werk praktijk gericht en wetenschappelijk onderbouwd, met aandacht voor het duurzaam resultaat. Gedrevenheid, creativiteit, enthousiasme en coachende houding zitten in mijn DNA.

Loopbaanbegeleider oftewel loopbaancoach

Voor loopbaanbegeleiding werk ik samen met The Future Alliance en Attent voor Talent. Daarnaast ben ik actief als organisatie- en business coach en begeleid ik organisaties, hun leiders en medewerkers naar een hogere graad van klantgerichtheid en wendbaarheid door talenten te aligneren en open dialoog, co-creatie en ondernemerschap te stimuleren.
Als Professional Certified Coach en Team Coach ben ik geaccrediteerd bij ICF (International Coach Federation). Ook studeerde ik sociotechnieken om mijn kennis te verruimen en een certificaat te behalen in het domein van vernieuwende werkorganisaties.
 

Therapievormen

Klanten getuigen

"Jaren lang sukkelde ik met nekpijn en daardoor ook spanningshoofdpijn. Ik was al ettelijke keren bij de kinesist geweest maar dit werkte niet voldoende, de pijn en hoofdpijn bleef altijd aanwezig op de achtergrond. Tot ik vorig jaar de dieptemassage ontde ...„Klant: Eindelijk van Nekpijn verlost
""Onlangs heb ik de  "workshop Het anti-stress dieet" gevolgd. Dat er een verband bestaat tussen stress en fysieke klachten is inmiddels wel algemeen bekend. Maar wat minder geweten is, is de grote rol die voeding daarin speelt. Daarom is deze wo ...„Klant: Het anti-stress dieet werkt!

Volg ons op Facebook

Alterna Gezondheidscentrum

Alterna