Katrien Pauwels

Stress, Burn-out & Loopbaancoach

Katrien Pauwels

Contactgevens

Zittijden

Enkel op Afspraak

Omschrijving

Ik ben Katrien Pauwels (°1978) en werk als zelfstandig coach en loopbaanbegeleider.
Zelf ben ik opgegroeid in een warm nest, waar zorg dragen voor elkaar en voor anderen een belangrijke waarde is.
Ik studeerde af als Maatschappelijk Werker en bouwde een mooie carrière uit binnen een dienst voor Gezinszorg, waar ik het schopte tot Departementshoofd.

Ondertussen werd ik mama van 2 prachtige kinderen. Kortom Ik had mijn leven mooi voor elkaar.
Althans, zo leek het toch…

Innerlijk had ik het steeds moeilijker om alle ballen in de lucht te houden, maar dat besef liet ik niet toe. Ik cijferde me volledig weg in een destructieve relatie, probeerde me op het werk in allerlei bochten te wringen om zowel de Directeur als het team, met hun vaak tegenstrijdige belangen, tevreden te houden en deed mijn best om de perfecte mama te zijn voor mijn kids.
Maar ik ben een volhouder en ben er voor blijven gaan. Tot het op een dag te veel was en mijn lichaam aangaf dat het zo niet verder kon. Toen de dokter de diagnose Burn-out stelde, was ik ervan overtuigd dat hij het mis had. Ik had alles goed onder controle en nu was er gewoon iets mis met mijn lijf. Enige tijd later heb ik hem gelijk moeten geven. Met vallen en opstaan heb ik terug mijn weg moeten zoeken.

Ondertussen zijn we enkele jaren verder en kan ik zeggen dat ik mijn weg heb gevonden en dat die me veel dichter bij mezelf heeft gebracht. Voor mensen zorgen is nog steeds één van de drijfveren in mijn leven. Ik ben een goede moeder voor mijn kids en heb er zelfs de zorg voor een pleegkindje bijgenomen. Als coach streef ik ernaar om mensen, die het gevoel vastgelopen te zijn in hun leven, terug tot hun recht te laten komen. Om hen de mooiste versie van zichzelf te laten zijn. Leven op eigen tempo en in eigen kracht.

Samen staan we stil bij wat jou drijft in het leven. Wat je belangrijk vindt. Waar je energie van krijgt en wat jouw energieslopers zijn. Hoe je omgaat met overprikkeling en terug rust vindt. Hoe jij je leven terug in balans kan krijgen.

Als gecertificeerd loopbaancoach ga ik graag met jou op pad naar meer loopbaangeluk.

Therapievormen

Klanten getuigen

"Jaren lang sukkelde ik met nekpijn en daardoor ook spanningshoofdpijn. Ik was al ettelijke keren bij de kinesist geweest maar dit werkte niet voldoende, de pijn en hoofdpijn bleef altijd aanwezig op de achtergrond. Tot ik vorig jaar de dieptemassage ontde ...„Klant: Eindelijk van Nekpijn verlost
""Onlangs heb ik de  "workshop Het anti-stress dieet" gevolgd. Dat er een verband bestaat tussen stress en fysieke klachten is inmiddels wel algemeen bekend. Maar wat minder geweten is, is de grote rol die voeding daarin speelt. Daarom is deze wo ...„Klant: Het anti-stress dieet werkt!

Volg ons op Facebook

Gezond op Maat

Coach & Consult BVBA
BE0806838575

Alterna
webdesign w247.be