Kristel Tulkens | Lifecoach | Gezond op Maat

Kristel Tulkens

Lifecoach

Kristel Tulkens

Contactgevens

Zittijden

Woensdag
Donderdag
Vrijdag

Omschrijving

Zoals elk van ons, heb ik heel wat rollen in mijn leven waar ik het beste van mezelf wil geven. Ik ben al meer dan 20 jaar samen met mijn partner. Samen hebben we 3 prachtige tieners. Hen begeleiden in een wereld van extremen, hoge verwachtingen en razendsnelle verandering is een boeiende uitdaging.
Na meerdere intensieve coaching opleidingen heeft mijn leven in oktober 2016 een nieuwe wending genomen… Stroom Opwaarts!

Professioneel heb ik jaren ervaring in Customer Service en Human Resources Management, in ondersteunende en leidinggevende functies. Ik heb veel 'change' van dichtbij meegemaakt en teams mogen begeleiden: overnames, reorganisaties, fusies... Een zeer boeiend leerproces, dat veel energie vergde, aanpassings- en doorzettingsvermogen, totdat ik 'moe gechanged' was. Tijdens een persoonlijk loopbaanbegeleidingstraject in 2015 heb ik ingezien dat het tijd werd om mijn professioneel leven te heroriënteren en te geloven in mijn passie: samen met anderen nieuwe horizonten verkennen, mensen coachen om het beste uit zichzelf naar boven te halen, hen begeleiden om in beweging te komen en grenzen te verleggen, mensen vertrouwen geven en zien stralen wanneer ze hun doel bereiken. Life Coaching en Loopbaan Coaching intrigeren mij, de dagelijkse nieuwe uitdagingen inspireren mij. Vooral Loopbaan Coaching sluit nauw aan bij de bedrijfswereld waar ik een boeiend en leerrijk pad volgde, en is bovendien onlosmakend verbonden met je persoonlijke leven, je waarden en overtuigingen.

Ik startte in 2016 mijn eigen bedrijf: Stroom opwaarts coaching. Als coach breng ik via Stroom Opwaarts Coaching beweging in je persoonlijk of professioneel leven met Life Coaching, Loopbaan Coaching en Stress & Burn Out Begeleiding. Daarnaast breng ik ook meer verbinding en veerkracht in organisaties met zinvolle workshops, teambuildings en team coaching in samenwerking met Anders Verbinden.

Net als bepaalde vissen kan je bij mij leren stroomopwaarts zwemmen, vol vertrouwen naar de bron van je vraag. Je energie gaat weer stromen zodra je inziet waar het vastloopt.

Breng jezelf in beweging!

.Therapievormen

Klanten getuigen

""Onlangs heb ik de  "workshop Het anti-stress dieet" gevolgd. Dat er een verband bestaat tussen stress en fysieke klachten is inmiddels wel algemeen bekend. Maar wat minder geweten is, is de grote rol die voeding daarin speelt. Daarom is deze wo ...„Klant: Het anti-stress dieet werkt!
"Jaren lang sukkelde ik met nekpijn en daardoor ook spanningshoofdpijn. Ik was al ettelijke keren bij de kinesist geweest maar dit werkte niet voldoende, de pijn en hoofdpijn bleef altijd aanwezig op de achtergrond. Tot ik vorig jaar de dieptemassage ontde ...„Klant: Eindelijk van Nekpijn verlost

Volg ons op Facebook

Alterna Gezondheidscentrum

Alterna