Hans Claeys

Loopbaancoach Talentencoach & IKsplorer coach & trainer

Hans Claeys

Contactgevens

Zittijden

Maandag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
(telkens op afspraak) 

Omschrijving

Loopbaancoaching


Als loopbaancoach (voor My Future Works) begeleid ik je graag naar (meer) plezier en voldoening in je job en je leven.
Hierbij hebben we aandacht voor wat tot nu al (vaak) goed liep, wanneer gingen de dingen voor jou 'als vanzelf'? Waar ben je goed in en wat geeft jou vleugels...? Waar droom je van? Wat zou je in de wereld willen zetten? Welke stappen zijn helpen om jou het gevoel te geven dat je in de richting van die droom/ambitie aan het stappen bent?
Vanuit deze krachten, waarden en talenten bied ik graag die startblok aan om opnieuw steviger te kunnen stappen zetten naar wat je écht wil doen.

Voor loopbaancoaching kan ik werken met loopbaancheques.

Krachtgericht talentencoaching

(voor kinderen, jongeren én volwassenen)

Iedereen (jong en wat minder jong) heeft binnenin zichzelf een prachtige diamant aan waarden, talenten, krachten.
In het krachtgericht coachen ondersteun ik kinderen, jongeren en volwassenen om opnieuw in contact te komen met die diamant, deze ruimte te geven om te stralen en zo zelf als persoon, vanuit de eigen krachten, verder te groeien.
Vertrekkend vanuit het geloof dat elk van ons een unieke weg voor zich heeft om te kunnen én mogen schitteren en om net die soort 'boom' te worden die we zelf willen, hangt dus van vele zaken af. In de gesprekken hebben we passend aandacht voor contextgegevens, waarden, krachten en talenten, dromen, ... maar ook hoe deze elementen kunnen helpen om belemmeringen anders te benaderen of aan te pakken.
Vanuit de positieve kracht en ervaring, kijken naar lasten en belemmeringen en samen vanuit succes-ervaringen stapjes zetten om te (blijven) groeien.

Keuzekompas®coaching

(ism The Future Generation)


Als Keuzekompas®coach begeleid ik jongeren (+16) en volwassenen om meer in voeling met hun innerlijke balans, keuzes te kunnen maken die aansluiten met hoe ze in het leven willen groeien.
Ieder blijft zelf het stuur in handen houden van waar je heen wil. Het keuzekompas® helpt je echter om ook mee vanuit je hart en buik, samen met je hoofd, keuzes af te wegen en in te schatten. Zo biedt het een extra tool om vanuit je eigen verlangen, kracht en talent, (levens)-keuzes te maken.
Dit kan voor jongeren gaan over schoolkeuzes, maar dit is geen uitsluitend criterium.

Aantal mensen die de weg vonden naar mijn praktijk:  counter Visits

Therapievormen

Klanten getuigen

"Jaren lang sukkelde ik met nekpijn en daardoor ook spanningshoofdpijn. Ik was al ettelijke keren bij de kinesist geweest maar dit werkte niet voldoende, de pijn en hoofdpijn bleef altijd aanwezig op de achtergrond. Tot ik vorig jaar de dieptemassage ontde ...„Klant: Eindelijk van Nekpijn verlost
""Onlangs heb ik de  "workshop Het anti-stress dieet" gevolgd. Dat er een verband bestaat tussen stress en fysieke klachten is inmiddels wel algemeen bekend. Maar wat minder geweten is, is de grote rol die voeding daarin speelt. Daarom is deze wo ...„Klant: Het anti-stress dieet werkt!

Volg ons op Facebook

Gezond op Maat

Coach & Consult BVBA
BE0806838575

Alterna
webdesign w247.be