Loopbaancoach | Sophie Dedrie | Sint-Niklaas

Sophie Dedrie

Loopbaancoach

Sophie Dedrie

Contactgevens

Zittijden

Maandag
Vrijdag
Telkens op Afspraak

Omschrijving

Soms heb je een buitenstaander nodig om jezelf door een andere bril te bekijken. Als loopbaancoach help ik je opnieuw kansen te zien in plaats van beperkingen. Ik stimuleer je om opnieuw echt te voelen wat belangrijk is voor jou. Zo (her)ontdek je dingen in jezelf en besef je opnieuw wat er allemaal mogelijk is en wat jou energie geeft. Je durft weer verlangen naar iets. De keuzes die je vervolgens bewust maakt, zorgen ervoor dat je je loopbaan in eigen handen neemt. Soms leiden die keuzes tot een grote verandering. Maar even vaak verandert er weinig of misschien wel helemaal niets, maar ben jij het die bepaalde zaken op een nieuwe, positieve manier benadert. Ook kleine aanpassingen kunnen een groot verschil maken !

Je opnieuw vertrouwen geven zodat je met volle goesting durft gaan voor wat helemaal bij je past, daar word ik warm van!

Because you're worth it!

Therapievormen

Klanten getuigen

""Onlangs heb ik de  "workshop Het anti-stress dieet" gevolgd. Dat er een verband bestaat tussen stress en fysieke klachten is inmiddels wel algemeen bekend. Maar wat minder geweten is, is de grote rol die voeding daarin speelt. Daarom is deze wo ...„Klant: Het anti-stress dieet werkt!
"Het concept sprak mij direct aan wanneer ik ervan hoorde, direct een afspraak gemaakt bij een therapeut. Ik voel me hier gelijk thuis. Doordat de therapeuten samenwerken weet je perfect dat je in goede handen bent en je probleem 100% onderzocht en behande ...„Klant: Els W

Volg ons op Facebook

Alterna Gezondheidscentrum

Alterna