Eline D'Hondt

Loopbaancoaching

Eline D'Hondt

Contactgevens

Zittijden

Enkel op afspraak

Omschrijving

Ik ben ervan overtuigd dat iedereen erbij gebaat is helder te krijgen wat echt belangrijk voor hem/haar is en de kans krijgt daar ook echt invulling aan te geven. Uit eigen ervaring, weet ik dat het vaak heel lastig is om hetgeen wat je hebt, los te laten. Met als gevolg: een ongelukkig leven, elke week uitkijken naar het weekend, mentale en fysieke klachten of burn-out etc.

Door middel van gesprekken en verschillende tools ga ik graag met jou aan de slag om te onderzoeken wat jouw talenten zijn en waar je voldoening uit haalt. Op die manier ga ik kijken hoe je dit kan vinden in jouw carrière en/of kan integreren in jouw work-life balans.

Ik ben authentiek, empathisch en enthousiast. Deze aspecten wil ik dan ook heel graag doortrekken in mijn coachings, om zo een vertrouwelijke en ongedwongen sfeer te creëren.

 


Therapievormen

Klanten getuigen

""Jarenlang heb ik allerlei soorten dieet en voedingsprogramma's gevolgd.Telkens heb ik mijn streefgewicht wel gehaald, maar na enkele maanden verviel ik weer in mijn oude slechte gewoontes en ging steeds terug naar mijn oude gewicht. Wat toch een verschi ...„Klant: Eindelijk mijn ideale gewicht
"Jaren lang sukkelde ik met nekpijn en daardoor ook spanningshoofdpijn. Ik was al ettelijke keren bij de kinesist geweest maar dit werkte niet voldoende, de pijn en hoofdpijn bleef altijd aanwezig op de achtergrond. Tot ik vorig jaar de dieptemassage ontde ...„Klant: Eindelijk van Nekpijn verlost

Volg ons op Facebook

Gezond op Maat

Coach & Consult BVBA
BE0806838575

Alterna
webdesign w247.be