Manon Koster

Restart coach

Manon Koster

Contactgevens

Zittijden

Enkel op afspraak

Omschrijving

Aangenaam! Mijn naam is Manon Koster en gezond zijn (en blijven) is mijn grote passie. Een passie waarvan ik met veel plezier mijn werk heb gemaakt.
Ik help jou graag om je weer fit te voelen: fysiek en mentaal. Dat doe ik binnen Gezond op Maat als yogateacher en -therapeut en daarnaast als jouw persoonlijke Restart mentor.

Als Restart Coach begeleid ik jou naar jouw ideale streefgewicht en een gezonde levensstijl. Ik ben ongelofelijk enthousiast over dit programma: het is een combinatie van natuurlijke voeding en een 100% natuurlijk voedingssupplement gecombineerd met persoonlijke coaching. In het Restart programma vind ik de kennis terug die ik heb opgebouwd in mijn opleidingen tot voedingsconsulent, yogateacher en de opleiding tot Ayurvedisch therapeut. En wel op een zodanige manier dat deze voor iedereen te realiseren.

Daarbij help ik jou graag als jouw persoonlijke coach. Ik begeleid jou bij elk obstakel en geef je alle support die jij nodig hebt om jouw doelen te bereiken. Ik ben 100% gecommitteerd aan jouw resultaat.
Wil je blijvend jouw ideale gewicht behalen en vasthouden? Op een gezonde manier? Neem dan contact met mij op om een vrijblijvend intake gesprek te plannen.

Therapievormen

Klanten getuigen

"Jaren lang sukkelde ik met nekpijn en daardoor ook spanningshoofdpijn. Ik was al ettelijke keren bij de kinesist geweest maar dit werkte niet voldoende, de pijn en hoofdpijn bleef altijd aanwezig op de achtergrond. Tot ik vorig jaar de dieptemassage ontde ...„Klant: Eindelijk van Nekpijn verlost
""Jarenlang heb ik allerlei soorten dieet en voedingsprogramma's gevolgd.Telkens heb ik mijn streefgewicht wel gehaald, maar na enkele maanden verviel ik weer in mijn oude slechte gewoontes en ging steeds terug naar mijn oude gewicht. Wat toch een verschi ...„Klant: Eindelijk mijn ideale gewicht

Volg ons op Facebook

Gezond op Maat

Coach & Consult BVBA
BE0806838575

Alterna
webdesign w247.be