Marijke de Greef

Auticoach, Relaxatiecoach & Life coach

Marijke de Greef

Contactgevens

Zittijden

Maandag 9.00 - 21.00 uur

Op afspraak

Omschrijving

Mijn naam is Marijke De Greef, een gelukkige vrouw met een vrolijk meisjesgehalte, echtgenote en trotse mama van 3 buitengewoon bijzondere tieners. In mijn professioneel leven begeleid ik kinderen en jongvolwassenen met mentale en/of motorische beperkingen.
Mijn motivatie om mensen te coachen, haal ik uit een maatschappij waarin de sky vaak de limit is, waarin goed meestal niet goed genoeg is, waarin defectdenken wint van talentdenken. Vanuit deze motivatie volgde ik reeds heel wat opleidingen waardoor ik kinderen, jongeren en volwassenen op weg kan zetten naar een aangenamer leven in balans. Mijn passie leidt tot verdere bijscholingen waardoor mijn blik op de wereld ook steeds ruimer wordt.

Elke mens, jong of minder jong, met of zonder beperkingen (hebben we niet allemaal onze beperkingen?), heeft recht op een gelukkig leven. Persoonlijk als mens en professioneel als coach wil ik hier graag een actieve bijdrage leveren. Binnen Gezond op Maat kan u bij mij terecht voor Life coaching, Autisme coaching en Meditatie/Relaxatie coaching.


Marijke de Greef als Life Coach

Als Life Coach wil ik op jouw pad een wegwijzer zijn, ongeacht of je nu op een tweesprong of op een kruispunt met vijf armen staat. Samen met jou onderzoek ik wat jij wil en wat jij nodig hebt om voluit te durven leven. Vanuit jouw eigenheid, vanuit jouw realiteit, vanuit jouw talenten, vanuit kleine en minder kleine succeservaringen gaan we jouw verhaal in kaart brengen om zo verder te gaan in de richting die het best bij jou past.
Communicatie is de leidraad. We gebruiken alles wat ons lichaam in zich heeft om zinvol te communiceren: een mond die woorden en zinnen spreekt, handen die tekenen, benen die dansen, voeten die bewegen, longen die ademen, een hart dat voelt. We gebruiken dat wat nodig is om uiting te geven aan jouw wereld!
Durf voluit te leven, durf je ruimte in te nemen en in de schijnwerpers te gaan staan op het podium van jouw leven. Want er is er maar één JIJ!

Marijke de Greef als Autisme Coach

Soms is communiceren niet haalbaar in een wereld waarin ontelbare indrukken minuut na minuut, seconde na seconde voorbijflitsen. Een gevoel van chaos overheerst. Je raakt de houvast met de dagdagelijkse realiteit kwijt. Je bevindt je ergens op het autismespectrum.
Als Autisme Coach wil ik een wegwijzer zijn, voor mensen met de diagnose ASS maar ook voor de mensen in hun omgeving. Er is geen handleiding, er zijn alleen maar veel vragen:

  • Wat als het inlevingsvermogen “anders” is?
  • Hoe kan je (beter) omgaan met sociale contexten?
  • Hoe kan je toch op en in jezelf vertrouwen als je ASS hebt?
  • Wat is de impact op het gezin, de omgeving?
  • Hoe (over)leef je het leven?

    Samen lezen we de vragen, samen gaan we antwoorden formuleren.

 

Marijke de Greef als Meditatie Coach

Meditatie is niet urenlang ‘zweven’ in een kamer vol wierook. Meditatie is niet urenlang verkrampt zitten in eenzelfde houding. Meditatie is niet alleen weggelegd voor spirituele geesten.
Wat is meditatie dan wel? Meditatie is een training voor je hoofd, net zoals sport een training is voor je lichaam. Meditatie laat je dichter bij jezelf komen door je lichaam te ontspannen, stresserende gedachten los te laten en je aanwezigheid in het moment te vergroten. Je laat je gedachten, je plannen, je zorgen maar ook bijvoorbeeld geluiden in de omgeving aan jou voorbijgaan. Die gedachten of zorgen blijven bestaan en de klok blijft even luid tikken maar tijdens het mediteren laat je zijn wat er is om zo te ontdekken dat gelukkig zijn van binnenuit komt.
Als Meditatie Coach wandel ik graag mee op je meditatiepad en laat ik je kennismaken met verschillende tools en technieken.
Resultaat: je bent compleet ontspannen, je geest komt tot rust en je bewustzijn is wakker.


Aantal mensen die hun weg vonden naar mijn praktijk:   counter Visits

Therapievormen

Klanten getuigen

"Het concept sprak mij direct aan wanneer ik ervan hoorde, direct een afspraak gemaakt bij een therapeut. Ik voel me hier gelijk thuis. Doordat de therapeuten samenwerken weet je perfect dat je in goede handen bent en je probleem 100% onderzocht en behande ...„Klant: Els W
""Jarenlang heb ik allerlei soorten dieet en voedingsprogramma's gevolgd.Telkens heb ik mijn streefgewicht wel gehaald, maar na enkele maanden verviel ik weer in mijn oude slechte gewoontes en ging steeds terug naar mijn oude gewicht. Wat toch een verschi ...„Klant: Eindelijk mijn ideale gewicht

Volg ons op Facebook

Gezond op Maat

Coach & Consult BVBA
BE0806838575

Alterna
webdesign w247.be