Saar Robbrecht

Massagetherapeut

Saar Robbrecht

Contactgevens

Zittijden

Enkel op afspraak
Maandag tot zaterdag

Omschrijving

Ik ben Saar ( ° 1984 ) en geef verschillende soorten ( ontspannings ) massages - vanuit een holistische achtergrond - voor diepe ontspanning, ter ondersteuning en bevordering van heelwording.

Vanuit mijn eigen ontwikkeling en helingsweg is er een groot verlangen ontstaan om helemaal thuis te komen in mijn lichaam - de balans te herstellen met mijn vrouwelijke energie - en anderen hier ook bij te ondersteunen.

De essentie van het pad dat ik bewandel is om steeds meer vrijheid, ontspanning en genoegdoening te ervaren, een diep geaard gevoel te hebben in de stroom van mijn dagelijks leven. Steeds meer de beperkingen die nog aanwezig zijn in mijn geest los te laten en te leven vanuit een ontwaakte openheid en een trouw zijn aan mezelf.

Mijn eigen leven bestaat uit veel rust en tijd nemen zodat ik beter afgestemd ben op mijn eigen gevoels- compas.
Dit is geen snel pad, het vraag geduld en kracht om gewoontepatronen te herkennen en te doorbreken en om de controle drang van de geest achter te laten.

Ik ontdek ook dat een leven in verbinding met de Aarde en ons lichaam veel trager verloopt dan we gewoon zijn. We zijn gewoon om de snelheid van de mind te volgen wat voor een onevenwicht kan zorgen in het lichaam en ons 'goed- voelen'.

Masseren vind ik een mooi kanaal om dit op een heel eenvoudige manier over te brengen.
Het gevoel van vitaliteit en rust - dat ontstaat wanneer de energie mag stromen tijdens een massage heeft veel helende eigenschappen.

Een massage is steeds afgestemd op de persoon die bij mij komt, en is dus telkens wat anders.
De elementen die ik graag inbreng zijn zachtheid, aandacht, lichtheid, natuurlijkheid en kracht.

Ik krijg soms de vraag wat een holistische massage precies is. Niet eenvoudig om een kort antwoord op te geven omdat het telkens een unieke beleving is. Voor mij is dit een massage die diepe ontspanning kan geven omdat ik je energie volg en het effect daardoor dieper kan doordringen dan wanneer ik me enkel op de spieren zou concentreren.


Aantal mensen dat hun weg vond naar mijn praktijk:  counter Visits

Therapievormen

Klanten getuigen

""Onlangs heb ik de  "workshop Het anti-stress dieet" gevolgd. Dat er een verband bestaat tussen stress en fysieke klachten is inmiddels wel algemeen bekend. Maar wat minder geweten is, is de grote rol die voeding daarin speelt. Daarom is deze wo ...„Klant: Het anti-stress dieet werkt!
""Jarenlang heb ik allerlei soorten dieet en voedingsprogramma's gevolgd.Telkens heb ik mijn streefgewicht wel gehaald, maar na enkele maanden verviel ik weer in mijn oude slechte gewoontes en ging steeds terug naar mijn oude gewicht. Wat toch een verschi ...„Klant: Eindelijk mijn ideale gewicht

Volg ons op Facebook

Gezond op Maat

Coach & Consult BVBA
BE0806838575

Alterna
webdesign w247.be