Saartje Robbrecht

Massagetherapeut

Saartje Robbrecht

Contactgevens

Zittijden

Enkel op afspraak
Maandag tot zaterdag

Omschrijving

Mijn naam is Saartje Robbrecht, geboren op 14 - 02 - 1984,

Mijn wens om te masseren en te werken met helende energie is ontstaan vanuit mijn eigen levensweg die tot nu toe hoofdzakelijk gekleurd is door loslaten, helen van oude pijn en ruimte en tijd maken voor mezelf.

Door zelf oog in oog te hebben gestaan met een diep verwerkingsproces heb ik de kracht ontdekt van stilte en aanwezigheid. Hoe van daaruit, in een respectvol ritme, alles mag gevoeld en gezien worden.

De ontwikkeling die ik heb doorgemaakt heeft mij ook bewuster gemaakt van de liefde voor mijzelf en het belang van de verbinding met het eigen lichaam. Vandaaruit wil ik anderen graag ondersteunen en meer in contact brengen met hun eigen lichaam , er liefdevol mee om te gaan en ervan te genieten.

Mijn basisopleiding schoonheidszorgen en mijn gevolgde opleiding tot gezondheidsconsulente ( 2008-2011 ) hebben de nodige massagegrepen en achtergrondkennis meegegeven. In de komende periode wil ik mij graag verder verdiepen in de holistische massage, een massage die het hele lichaam en de geest in zijn geheel bekijkt en een relaxerende massage en energetische massage combineert.

Aantal mensen dat hun weg vond naar mijn praktijk:  counter Visits

Therapievormen

Klanten getuigen

"Het concept sprak mij direct aan wanneer ik ervan hoorde, direct een afspraak gemaakt bij een therapeut. Ik voel me hier gelijk thuis. Doordat de therapeuten samenwerken weet je perfect dat je in goede handen bent en je probleem 100% onderzocht en behande ...„Klant: Els W
""Onlangs heb ik de  "workshop Het anti-stress dieet" gevolgd. Dat er een verband bestaat tussen stress en fysieke klachten is inmiddels wel algemeen bekend. Maar wat minder geweten is, is de grote rol die voeding daarin speelt. Daarom is deze wo ...„Klant: Het anti-stress dieet werkt!

Volg ons op Facebook

Gezond op Maat

Coach & Consult BVBA
BE0806838575

Alterna
webdesign w247.be