Saartje Robbrecht

Massagetherapeut

Saartje Robbrecht

Contactgevens

Zittijden

Enkel op afspraak
Maandag tot zaterdag

Omschrijving

Mijn naam is Saartje Robbrecht, geboren op 14 - 02 - 1984,

Mijn wens om te masseren en te werken met helende energie is ontstaan vanuit mijn eigen levensweg die tot nu toe hoofdzakelijk gekleurd is door loslaten, helen van oude pijn en ruimte en tijd maken voor mezelf.

Door zelf oog in oog te hebben gestaan met een diep verwerkingsproces heb ik de kracht ontdekt van stilte en aanwezigheid. Hoe van daaruit, in een respectvol ritme, alles mag gevoeld en gezien worden.

De ontwikkeling die ik heb doorgemaakt heeft mij ook bewuster gemaakt van de liefde voor mijzelf en het belang van de verbinding met het eigen lichaam. Vandaaruit wil ik anderen graag ondersteunen en meer in contact brengen met hun eigen lichaam , er liefdevol mee om te gaan en ervan te genieten.

Mijn basisopleiding schoonheidszorgen en mijn gevolgde opleiding tot gezondheidsconsulente ( 2008-2011 ) hebben de nodige massagegrepen en achtergrondkennis meegegeven. In de komende periode wil ik mij graag verder verdiepen in de holistische massage, een massage die het hele lichaam en de geest in zijn geheel bekijkt en een relaxerende massage en energetische massage combineert.

Aantal mensen dat hun weg vond naar mijn praktijk:  counter Visits

Therapievormen

Klanten getuigen

"Jaren lang sukkelde ik met nekpijn en daardoor ook spanningshoofdpijn. Ik was al ettelijke keren bij de kinesist geweest maar dit werkte niet voldoende, de pijn en hoofdpijn bleef altijd aanwezig op de achtergrond. Tot ik vorig jaar de dieptemassage ontde ...„Klant: Eindelijk van Nekpijn verlost
""Jarenlang heb ik allerlei soorten dieet en voedingsprogramma's gevolgd.Telkens heb ik mijn streefgewicht wel gehaald, maar na enkele maanden verviel ik weer in mijn oude slechte gewoontes en ging steeds terug naar mijn oude gewicht. Wat toch een verschi ...„Klant: Eindelijk mijn ideale gewicht

Volg ons op Facebook

Gezond op Maat

Coach & Consult BVBA
BE0806838575

Alterna
webdesign w247.be