Massage op Maat

Massagetherapeut

Massage op Maat

Contactgevens

Zittijden

Enkel op afspraak

Omschrijving

Als Massagetherapeut is het mijn passie, maar ook mijn missie om mensen te helpen en ondersteunen bij lichamelijke klachten.


Een massagetherapeut kan helpen bij verlichting van spierpijnen, versoepeling van het lichaam maar daarnaast wil ik net dat beetje verder gaan en ook mensen ondersteunen bij ziekte. 


Zelf kom ik uit de zorgsector waar ik toch veel gezien heb en ervaring op gedaan heb met oudere mensen maar ook met mensen tijdens een ziekte proces. De ondersteuning die Massagetherapie kan hebben voor deze mensen is zo diepgaand, ondersteunend en helend voor lichaam en geest.


Als massagetherapeut sta ik voor je klaar.

Therapievormen

Klanten getuigen

"Jaren lang sukkelde ik met nekpijn en daardoor ook spanningshoofdpijn. Ik was al ettelijke keren bij de kinesist geweest maar dit werkte niet voldoende, de pijn en hoofdpijn bleef altijd aanwezig op de achtergrond. Tot ik vorig jaar de dieptemassage ontde ...„Klant: Eindelijk van Nekpijn verlost
""Onlangs heb ik de  "workshop Het anti-stress dieet" gevolgd. Dat er een verband bestaat tussen stress en fysieke klachten is inmiddels wel algemeen bekend. Maar wat minder geweten is, is de grote rol die voeding daarin speelt. Daarom is deze wo ...„Klant: Het anti-stress dieet werkt!

Volg ons op Facebook

Gezond op Maat

Alterna
webdesign w247.be