Kanti Noblesse

Massagetherapeut

Kanti Noblesse

Contactgevens

Zittijden

Maandag - Zaterdag
10.00 - 20.00 uur

Enkel op afspraak

Omschrijving

Mijn naam is Kanti en ben 29 jaar jong.

Mijn roots liggen in het mooie India. Toen ik 1,5 jaar oud was werd ik geadopteerd door mijn Belgische ouders en sindsdien heb ik hier mijn leven opgebouwd, woon en werk ik in België met mijn gezin.

De weg die ik al heb afgelegd was een uitdaging op alle vlakken. Na heel wat te hebben meegemaakt ben ik zelf gaan zoeken naar de beste manieren om innerlijke en lichamelijke rust te vinden. Nadat ik zelf een paar keer een massage onderging en nadien het verschil voelde was ik direct overtuigd van de heilzame werking van massage. Zowel mentaal als fysiek voelde ik mij een stuk beter dankzij massage. Het is toen dat ik zelf op zoek ben gegaan naar cursussen en opleidingen om dit zelf te leren geven. 

Zelf kom ik uit de zorgsector waar ik toch veel gezien heb en ervaring op gedaan heb met oudere mensen maar ook met mensen tijdens een ziekte proces. De ondersteuning die Massagetherapie kan hebben voor deze mensen is zo diepgaand, ondersteunend en helend voor lichaam en geest. 

Als massagetherapeut kan je bij mij terecht voor een rustgevende ontspanningsmassage en de ayurvedische massage. 

Elke massage heeft zijn eigen doel en zal helend werken waardoor uw lichaam zich kan opnieuw vrij kan voelen.

Ik ben elke dag aanwezig tussen 10u en 20u. Wilt u vroeger of later dan is dit zeker te bespreken.

Als Massagetherapeut is het mijn passie, maar ook mijn missie om mensen te helpen en ondersteunen bij lichamelijke klachten.

Een massagetherapeut kan helpen bij verlichting van spierpijnen, versoepeling van het lichaam maar daarnaast wil ik net dat beetje verder gaan en ook mensen ondersteunen bij ziekte. 


Als massagetherapeut sta ik voor je klaar.

Ik laat mij ook geregeld bijscholen; in de loop van volgend jaar zal ik mijn aanbod dan ook uitbreiden met zorgmassage, sport en triggerpoint massages

Aantal bezoekers van mijn praktijk:
 counter Visits

Therapievormen

Klanten getuigen

"Jaren lang sukkelde ik met nekpijn en daardoor ook spanningshoofdpijn. Ik was al ettelijke keren bij de kinesist geweest maar dit werkte niet voldoende, de pijn en hoofdpijn bleef altijd aanwezig op de achtergrond. Tot ik vorig jaar de dieptemassage ontde ...„Klant: Eindelijk van Nekpijn verlost
"Het concept sprak mij direct aan wanneer ik ervan hoorde, direct een afspraak gemaakt bij een therapeut. Ik voel me hier gelijk thuis. Doordat de therapeuten samenwerken weet je perfect dat je in goede handen bent en je probleem 100% onderzocht en behande ...„Klant: Els W

Volg ons op Facebook

Gezond op Maat

Coach & Consult BVBA
BE0806838575

Alterna
webdesign w247.be