Sophia de Cock | Massagetherapeut | Sint-Niklaas

Sophia de Cock

Massagetherapie

Sophia de Cock

Contactgevens

Zittijden

Maandag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag

Omschrijving

Hallo mijn naam is Sophia De Cock (°1969)
In m’n kinderjaren kwam ik reeds in contact met alternatieve therapieën door m’n vader zaliger en m’n tante . Mijn vader heeft veel kennis van kruiden en druppels met de paplepel gekregen van m’n grootmoeder, die als kruidenvrouwtje vh dorp fungeerde. Hij masseerde ook steeds mij of mn moeder, zowel bij lichamelijke kwaaltjes, of gewoon als pure troost bij een moeilijk moment.
Zo is de interesse in de alternatieve therapieën en massage gegroeid.
Tussen 2012 en 2015 heb ik een opleiding als gezondheidsconsulente gevolgd in de gezondheidsschool in Antwerpen, en volgde ik nadien ,en nog steeds, nog meer workshops of cursussen zoals kinesiologie, aromatherapie en opleidingen van verschillende massagetechnieken bij verscheidene organisaties, om me nog meer te kunnen verdiepen in de wondere wereld van massage en natuurlijke geneeswijzen.

Aan de hand van een inleidend gesprek kan ik u een persoonlijk op maat gegeven massagebehandeling aanbieden, inspelend op uw noden en uw persoonlijke voorkeuren van massage.

Ook kan je bij mij terecht voor een welzijnsgesprek.
Uit het welzijnsgesprek worden evt. bachbloesems, aromatherapie of andere behandelingen voorgesteld. Eventueel ook doorverwijzingen naar een klassieke of orthomoleculaire arts. Dit zijn enkel voorstellingen, voel u zeker tot niets verplicht !

VOOR WELKE THERAPIEVORMEN KAN U BIJ MIJ TERECHT ?

  • Relaxatiemassage (60, 90 of 120 minuten)
  • Rug, nek en schoudermassage evt gecombineerd met drukpuntmassage (30 of 60 minuten)
  • Relaxatiemassage gecombineerd met oorkaarsen (45, 60 of 90 minuten)
  • Relaxatiemassage gecombineerd met moxastick ( 45, 60 of 90 minuten)
  • Moorstempelmassage (90 minuten)
  • Indische massage (80 minuten)
  • Aromatherapie (voorafgegaan door welzijnsgesprek)
  • Bachbloesems (voorafgegaan door welzijnsgesprek)
  • Handgemaakte cosmetische producten en zalven

Therapievormen

Klanten getuigen

""Onlangs heb ik de  "workshop Het anti-stress dieet" gevolgd. Dat er een verband bestaat tussen stress en fysieke klachten is inmiddels wel algemeen bekend. Maar wat minder geweten is, is de grote rol die voeding daarin speelt. Daarom is deze wo ...„Klant: Het anti-stress dieet werkt!
"Het concept sprak mij direct aan wanneer ik ervan hoorde, direct een afspraak gemaakt bij een therapeut. Ik voel me hier gelijk thuis. Doordat de therapeuten samenwerken weet je perfect dat je in goede handen bent en je probleem 100% onderzocht en behande ...„Klant: Els W

Volg ons op Facebook

Alterna Gezondheidscentrum

Alterna