Sophia de Cock

Massagetherapie

Sophia de Cock

Contactgevens

Zittijden

Maandag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag

Omschrijving

Hallo mijn naam is Sophia De Cock (°1969)
In m’n kinderjaren kwam ik reeds in contact met alternatieve therapieën door m’n vader zaliger en m’n tante . Mijn vader heeft veel kennis van kruiden en druppels met de paplepel gekregen van m’n grootmoeder, die als kruidenvrouwtje vh dorp fungeerde. Hij masseerde ook steeds mij of mijn moeder, zowel bij lichamelijke kwaaltjes, of gewoon als pure troost bij een moeilijk moment.
Zo is de interesse in de alternatieve therapieën en massage gegroeid.
Tussen 2012 en 2015 heb ik een opleiding als gezondheidsconsulente gevolgd in de gezondheidsschool in Antwerpen, en volgde ik nadien, en nog steeds, nog meer workshops of cursussen zoals kinesiologie, aromatherapie en opleidingen van verschillende massagetechnieken bij verscheidene organisaties, om me nog meer te kunnen verdiepen in de wondere wereld van massage en natuurlijke geneeswijzen.Aan de hand van een inleidend gesprek kan ik u een persoonlijk op maat gegeven massagebehandeling aanbieden, inspelend op uw noden en uw persoonlijke voorkeuren van massage.

Ook kan je bij mij terecht voor een welzijnsgesprek.
Uit het welzijnsgesprek worden eventueel bachbloesems, aromatherapie of andere behandelingen voorgesteld. Ook kan er doorverwezen worden naar een klassieke of orthomoleculaire arts. 

VOOR WELKE THERAPIEVORMEN KAN U BIJ MIJ TERECHT ?

  • Gepersonaliseerde Massagetherapie
  • Voeding & Lifestyle coaching
  • Dieptemassage
  • Aromatherapie (voorafgegaan door welzijnsgesprek)
  • Bachbloesems (voorafgegaan door welzijnsgesprek)
  • Handgemaakte & natuurlijke verzorgingsproducten

Therapievormen

Klanten getuigen

"Jaren lang sukkelde ik met nekpijn en daardoor ook spanningshoofdpijn. Ik was al ettelijke keren bij de kinesist geweest maar dit werkte niet voldoende, de pijn en hoofdpijn bleef altijd aanwezig op de achtergrond. Tot ik vorig jaar de dieptemassage ontde ...„Klant: Eindelijk van Nekpijn verlost
"Het concept sprak mij direct aan wanneer ik ervan hoorde, direct een afspraak gemaakt bij een therapeut. Ik voel me hier gelijk thuis. Doordat de therapeuten samenwerken weet je perfect dat je in goede handen bent en je probleem 100% onderzocht en behande ...„Klant: Els W

Volg ons op Facebook

Gezond op Maat

Alterna
webdesign w247.be