Sophia de Cock

Massagetherapie

Sophia de Cock

Contactgevens

Zittijden

Maandag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag

Omschrijving

Hallo mijn naam is Sophia De Cock (°1969)
In m’n kinderjaren kwam ik reeds in contact met alternatieve therapieën door m’n vader zaliger en m’n tante . Mijn vader heeft veel kennis van kruiden en druppels met de paplepel gekregen van m’n grootmoeder, die als kruidenvrouwtje vh dorp fungeerde. Hij masseerde ook steeds mij of mn moeder, zowel bij lichamelijke kwaaltjes, of gewoon als pure troost bij een moeilijk moment.
Zo is de interesse in de alternatieve therapieën en massage gegroeid.
Tussen 2012 en 2015 heb ik een opleiding als gezondheidsconsulente gevolgd in de gezondheidsschool in Antwerpen, en volgde ik nadien ,en nog steeds, nog meer workshops of cursussen zoals kinesiologie, aromatherapie en opleidingen van verschillende massagetechnieken bij verscheidene organisaties, om me nog meer te kunnen verdiepen in de wondere wereld van massage en natuurlijke geneeswijzen.

Aan de hand van een inleidend gesprek kan ik u een persoonlijk op maat gegeven massagebehandeling aanbieden, inspelend op uw noden en uw persoonlijke voorkeuren van massage.

Ook kan je bij mij terecht voor een welzijnsgesprek.
Uit het welzijnsgesprek worden evt. bachbloesems, aromatherapie of andere behandelingen voorgesteld. Eventueel ook doorverwijzingen naar een klassieke of orthomoleculaire arts. Dit zijn enkel voorstellingen, voel u zeker tot niets verplicht !

VOOR WELKE THERAPIEVORMEN KAN U BIJ MIJ TERECHT ?

  • Relaxatiemassage (60, 90 of 120 minuten)
  • Rug, nek en schoudermassage evt gecombineerd met drukpuntmassage (30 of 60 minuten)
  • Relaxatiemassage gecombineerd met oorkaarsen (45, 60 of 90 minuten)
  • Relaxatiemassage gecombineerd met moxastick ( 45, 60 of 90 minuten)
  • Moorstempelmassage (90 minuten)
  • Indische massage (80 minuten)
  • Aromatherapie (voorafgegaan door welzijnsgesprek)
  • Bachbloesems (voorafgegaan door welzijnsgesprek)
  • Handgemaakte cosmetische producten en zalven

Therapievormen

Klanten getuigen

"Jaren lang sukkelde ik met nekpijn en daardoor ook spanningshoofdpijn. Ik was al ettelijke keren bij de kinesist geweest maar dit werkte niet voldoende, de pijn en hoofdpijn bleef altijd aanwezig op de achtergrond. Tot ik vorig jaar de dieptemassage ontde ...„Klant: Eindelijk van Nekpijn verlost
""Jarenlang heb ik allerlei soorten dieet en voedingsprogramma's gevolgd.Telkens heb ik mijn streefgewicht wel gehaald, maar na enkele maanden verviel ik weer in mijn oude slechte gewoontes en ging steeds terug naar mijn oude gewicht. Wat toch een verschi ...„Klant: Eindelijk mijn ideale gewicht

Volg ons op Facebook

Alterna Gezondheidscentrum

Alterna