Natassia van Kerkvoorde

Beauty Professional

Natassia van Kerkvoorde

Contactgevens

Zittijden

Maandag tot Zaterdag
Enkel op afspraak!

Omschrijving

Welkom op mijn pagina!
ik ben Natassia van Kerkvoorde, 28 jaar jong en gepassioneerd in het helpen van mensen op weg naar "happiness" rond Beauty en Schoonheid.

Mensen kennen mij misschien van mijn modellenwerk of van mijn jarenlange turnperiode op topniveau. Ook neem ik deel in 2020 aan het bekende tv-programma "Expeditie Robinson". Ik ben ambitieus in alles wat ik doe, en wil daarom ook alles zo goed mogelijk doen. Daarom kan je mij zeker een Beauty Professional noemen!

Natassia van Kerkvoorde - Beauty professional

Na het afronden van mijn studies verpleegkunde voelde ik dat ik de sterke wens had om mensen te helpen, maar had nood aan een nieuwe uitdaging dat buiten het ziekenhuis ook kon uitgevoerd worden. Door mijn persoonlijk ervaring met huidproblemen en de succesvolle behandelingen die ik hiervoor heb ondergaan besloot ik dat ik hier graag andere mensen mee wil helpen. De keuze om te werken met Microneedling en me hier in te specialiseren was dan ook voor de hand liggend. Via instagram kan je hier mijn eigen ervaring bekijken. Bekijk hier voor meer info.

Permanente ontharing by Natassia

Als vrouw zijnde is het schoonheidsideaal vaak veel werk, en niet altijd het leukste werk. Het kost je veel tijd, en geregeld ook heel wat "acrobatenwerk" om die mooie gladde benen te hebben en te behouden. Daarom koos ik ervoor om mensen te helpen in hun schoonheidsproces door middel van permanente ontharing (zowel voor vrouwen als voor mannen) een belangrijk detail is dat ik ervoor kies om permanente ontharing toegankelijker te maken voor iedereen door betaalbare tarieven aan te bieden.  Bekijk hier de uitgebreide info over definitieve ontharing

Welkom bij Kitoko by Natassia van Kervoorde! Volg mij via instagram!

Zoveel mensen vonden de weg naar mijn salon:   counter Visits

Therapievormen

Klanten getuigen

""Onlangs heb ik de  "workshop Het anti-stress dieet" gevolgd. Dat er een verband bestaat tussen stress en fysieke klachten is inmiddels wel algemeen bekend. Maar wat minder geweten is, is de grote rol die voeding daarin speelt. Daarom is deze wo ...„Klant: Het anti-stress dieet werkt!
"Jaren lang sukkelde ik met nekpijn en daardoor ook spanningshoofdpijn. Ik was al ettelijke keren bij de kinesist geweest maar dit werkte niet voldoende, de pijn en hoofdpijn bleef altijd aanwezig op de achtergrond. Tot ik vorig jaar de dieptemassage ontde ...„Klant: Eindelijk van Nekpijn verlost

Volg ons op Facebook

Gezond op Maat

Coach & Consult BVBA
BE0806838575

Alterna
webdesign w247.be