Cindy de Croock

Stresscoach & Burn-out coach

Zittijden

Enkel op afspraak

Omschrijving

Hallo, ik ben Cindy en ik ben werkzaam als stress- en burn-out coach én rouwcoach voor mijn praktijk “Mentis By Cindy De Croock”. "Mentis" betekent "Mentaal" in het Latijn en is een knipoog naar het verleden; de medische wereld waarin ik werkzaam was als medisch secretaresse. Toen viel het al op dat patiënten heel snel hun persoonlijke verhalen aan mijn toevertrouwden, hun zorgen en angsten met mij deelden. Ik merkte dat het mij oprecht plezier deed een luisterend oor te zijn, om mensen moed in te spreken. Het leek alsof ik er van nature in slaagde om mensen terug in hun kracht te zetten.

Deze ervaringen en mijn empatische aard zorgen ervoor dat ik vandaag coach ben met zoveel passie!
Ik geloof dat we stress- en burn-out de baas kunnen! Ben jij iemand die vaker “nee” zou willen zeggen? Die genoeg heeft van people-pleasen, perfectionisme- en controledrang? Wist je dat onvoldoende zelfvertrouwen hiervan aan de basis ligt? En daarom ook een “trigger” is voor stress- en burn-out?
Na een periode van langdurige overbelasting waarin je teveel van jezelf vraagt, zijn chronische stress, overspannenheid en burn-out vaak niet veraf. Je merkt het op lichamelijk- en psychisch vlak, alsook in je gedrag. Een stress- en burn-out coach leert jou luisteren naar de signalen die je lichaam je geeft. Je leert hoe je met stress kunt omgaan waardoor je in de toekomst hiertegen beter gewapend zult zijn.

Ook het verwerken van verdriet vraagt veel energie. In onze maatschappij wordt vaak verwacht dat verdriet na enkele maanden verwerkt is en men opnieuw functioneert zoals voorheen. Als rouw- en verliescoach kan ik je bijstaan in jouw herstel- en verwerkingsproces. Je leert hoe je de focus kan leggen op een leven dat verder gaat zonder vb. een dierbare. We gaan op zoek naar een andere verbinding met wat verloren is. "Herinneren, niet vergeten. Niet loslaten maar anders leren vasthouden".
Ik luister naar jouw verhaal met oprechte belangstelling en zonder oordeel. Graag tot binnenkort!

Therapievormen

Klanten getuigen

""Onlangs heb ik de  "workshop Het anti-stress dieet" gevolgd. Dat er een verband bestaat tussen stress en fysieke klachten is inmiddels wel algemeen bekend. Maar wat minder geweten is, is de grote rol die voeding daarin speelt. Daarom is deze wo ...„Klant: Het anti-stress dieet werkt!
"Jaren lang sukkelde ik met nekpijn en daardoor ook spanningshoofdpijn. Ik was al ettelijke keren bij de kinesist geweest maar dit werkte niet voldoende, de pijn en hoofdpijn bleef altijd aanwezig op de achtergrond. Tot ik vorig jaar de dieptemassage ontde ...„Klant: Eindelijk van Nekpijn verlost

Volg ons op Facebook

Gezond op Maat

Coach & Consult BVBA
BE0806838575

Alterna
webdesign w247.be