Bioresonantie Therapie

Bioresonantie Therapie

Bioresonantietherapie is een bekende methode om het lichaam te scannen. Door middel van bepaalde meetinstrumenten kan en bepaald en onderzocht worden hoe het met uw lichamelijke gezondheid gaat.

Een ideale manier om gericht voedingsadvies te geven.

Bioscan  

Het Bioscan SWA systeem (Scalar Wave Analyzer) is een apparaat waarmee u door middel van het vasthouden van een staaf een energetische meting kunt doen van het hele lichaam.
U krijgt informatie over het cardiovasculaire systeem, het skelet, het functioneren van organen, cholesterol, hemotoxine, vitaminen, mineralen, sporenelementen, zware metalen, allergieën, etc. De BIOSCAN-SWA is een hightech meetinstrument ontwikkeld door Instituut Dr. Rilling. Innovatieve techniek om het magnetisch veld van de menselijke cellen te kunnen meten en software om de wetenschappelijke analyse te verzamelen. De metingen zijn reproduceerbaar.
Het testresultaat van de Bioscan SWA is heel ruwweg vergelijkbaar met laboratorium diagnostiek (uiteraard met heel andere waarden), maar dan veel sneller en veel uitgebreider.

Hoe werkt de Bioscan SWA?

Het Bioscan SWA systeem maakt een spectrale analyse. Deze niet-invasieve methode maakt gebruik van de elektromagnetische golfsignalen die het menselijk lichaam afgeeft, en gebruikt ze voor analyse doeleinden.
Met een sensor wordt deze frequentie en energie van het magnetische veld van het lichaam gemeten.
Middels een kwantummechanische resonantievergelijking worden afwijkingen van de standaardwaarden bepaald.
Zo kunnen de tekorten of overschotten al - energetisch - worden opgespoord voordat deze in het bloed verschijnen.
Een verandering in de lichaamswaarden is altijd veel eerder zichtbaar in het energieveld van een persoon dan in het bloed. De waarden kunnen daarom niet met zuiver bloed en de eenheden daarvan worden vergeleken. Gele gebieden laten vooral een trend in het energieveld zien, rode gebieden zitten al op het fysieke niveau.
Binnen enkele minuten geeft de software uitvoerige uitslagen met gedetailleerde informatie over meer dan 250 afzonderlijke waarden van 32 gebieden in het lichaam zoals het cardiovasculaire en cerebrovasculaire systeem, gastro-intestinale functies, lever- en galblaas functie, longfunctie, nierfunctie, hormoonsysteem, bloedsuikerwaarden, belasting van toxische stoffen, vitaminen-, mineralen-, aminozuren huishouding, botmineraaldichtheid, enkele allergieën enz.
Het systeem blijft in ontwikkeling en na voldoende onderzoek worden nieuwe waarden toegevoegd.

Met dit apparaat kunnen vitaminen, mineralentekorten, orgaanfuncties snel en eenvoudig worden gemeten. Het is pijnloos en veilig. Door het vasthouden van het apparaat in je handpalm, verschijnt er in een mum van tijd een verslag van hoe je lichaam het doet. Hoe kan dit? Het is een ingenieus, holistisch apparaat dat ontwikkelt werd door Dr Rilling. Elke cel in ons lichaam heeft een electromagnetisch veld of energie. Dit wordt gemeten en zo kunnen voedingstips en indien nodig voedingssupplementen je op weg helpen om je klachten aan te pakken.

Na de scan krijg je tips vanuit Ayurveda en of natuurgeneeskunde om je klachten te verbeteren.

Prijs: 1u15 - €75

Beschikbare therapeuten

Klanten getuigen

""Onlangs heb ik de  "workshop Het anti-stress dieet" gevolgd. Dat er een verband bestaat tussen stress en fysieke klachten is inmiddels wel algemeen bekend. Maar wat minder geweten is, is de grote rol die voeding daarin speelt. Daarom is deze wo ...„Klant: Het anti-stress dieet werkt!
"Het concept sprak mij direct aan wanneer ik ervan hoorde, direct een afspraak gemaakt bij een therapeut. Ik voel me hier gelijk thuis. Doordat de therapeuten samenwerken weet je perfect dat je in goede handen bent en je probleem 100% onderzocht en behande ...„Klant: Els W

Volg ons op Facebook

Gezond op Maat

Coach & Consult BVBA
BE0806838575

Alterna
webdesign w247.be