Businesscoaching | Sint-Niklaas | Gezond op Maat

Businesscoaching

Businesscoaching
Heb je een eigen zaak of ben je bedrijfsleider? Businesscoaching helpt jou om meer tevreden te zijn over je bedrijf en meer uit je bedrijf en of werknemers te halen.


De Business coach helpt jou slagen

Je hebt je eigen zaak? Of je hebt een leiderschapspositie binnen het bedrijf? De business coach helpt jou om op de juiste manier jouw taak te volbrengen waardoor je met een voldaan gevoel naar je werk gaat.

Business coaching zorgt ervoor dat je klanten nog meer tevreden zijn én het is ook bedoeld om jou, je organisatie én je team op een gezonde en gemotiveerde manier te doen functioneren. Medewerkers worden productiever én gezonder, én de intrinsieke motivatie stijgt.

Waarom starten met businesscoaching?

  • Je wilt het beste uit je organisatie halen?
  • Je wilt jouw team op een gezonde manier motiveren ?
  • Je wilt gaan voor ”happy profit” ?
  • Je wilt een betere leider worden?
  • Je wilt je medewerkers en je zaak naar “the next level” brengen?

 

Start vandaag nog met businesscoaching

En je zult merken dat je bedrijf en jouw team samen met jou op korte tijd, in de juiste richting worden gestuurd. In deze turbulente economische tijden, is het belangrijk dat je het juiste antwoord voor je klanten brengt, met gemotiveerde teams en met de juiste leiderschapstalenten. Je wilt niet dat stress en burn-out de bovenhand krijgen in de organisatie en dat ziekteverzuim stijgt…

Vraag hier meer info over businesscoaching

Beschikbare therapeuten

Klanten getuigen

"Het concept sprak mij direct aan wanneer ik ervan hoorde, direct een afspraak gemaakt bij een therapeut. Ik voel me hier gelijk thuis. Doordat de therapeuten samenwerken weet je perfect dat je in goede handen bent en je probleem 100% onderzocht en behande ...„Klant: Els W
""Onlangs heb ik de  "workshop Het anti-stress dieet" gevolgd. Dat er een verband bestaat tussen stress en fysieke klachten is inmiddels wel algemeen bekend. Maar wat minder geweten is, is de grote rol die voeding daarin speelt. Daarom is deze wo ...„Klant: Het anti-stress dieet werkt!

Volg ons op Facebook

Alterna Gezondheidscentrum

Alterna