Relatietherapie

Relatietherapie

Ervaar je problemen in je relatie? Laat relatietherapie of koppeltherapie bij Gezond op Maat in Sint-Niklaas en Waasland jullie helpen om weer een gelukkig stel te worden. Neem de eerste stap naar een gezonde en liefdevolle relatie door jouw relatietherapie afspraak te boeken.

 

Zijn deze relatieproblemen herkenbaar?

  • Jij wordt boos op mij als je gefrustreerd bent.
  • Ik weet niet hoe ik hem laat luisteren.
  • Ik kan niks goed doen voor haar.
  • We lijken wel een verschillende taal te spreken.
  • Je begrijpt me niet!

Boek nu online relatietherapie en werk actief aan een sterke en liefdevolle relatie.

Hoe verloopt een relatietherapie?

Elke relatietherapie is uniek, afgestemd op jullie als koppel. De therapeut biedt geen kant-en-klare oplossingen maar stimuleert actieve betrokkenheid van beide partners. De gesprekken, meestal van ongeveer 1 uur, beginnen met een intakegesprek waarin de aanmeldingsklacht wordt besproken. Jullie achtergrond en het bredere probleem worden verkend. De therapeut moedigt jullie aan om intensief met elkaars gevoelens en emoties bezig te zijn, in een veilige omgeving.

Boek nu je relatietherapieafspraak en geef jullie relatie de aandacht die het verdient.

Hoe kan relatietherapie jullie helpen?

Relatietherapie is de sleutel tot een gelukkigere verbondenheid. Leer (opnieuw) hoe je behoeften aan elkaar kunt verduidelijken, versterk de liefde en word terug ontvankelijk. Elke stap in de therapie is een verdieping in jezelf en in elkaar. De therapeut identificeert emoties achter ruzies, waardoor een breder perspectief ontstaat.

Boek nu en ontdek hoe relatietherapie positieve veranderingen kan brengen.

Moet je met 2 zijn om een relatietherapie te volgen?

Ideaal is het om als koppel de therapie aan te vatten. Als je partner niet wil deelnemen, is individuele begeleiding nog steeds mogelijk. Sta stil bij je eigen gevoelens en zoek samen met de therapeut naar oplossingen.

Boek nu en investeer in de gezondheid van je relatie.

Relatietherapie tarieven & praktische info

De prijs varieert afhankelijk van individuele of partnertherapie. Neem contact op met je therapeut voor de juiste tarieven.

Contacteer ons voor meer informatie en zet de eerste stap naar een gelukkige relatie. Ben je op zoek naar relatietherapie in Sint-Niklaas? De relatietherapeut van Gezond op Maat staat voor je klaar!"
Beschikbare therapeuten

Klanten getuigen

""Jarenlang heb ik allerlei soorten dieet en voedingsprogramma's gevolgd.Telkens heb ik mijn streefgewicht wel gehaald, maar na enkele maanden verviel ik weer in mijn oude slechte gewoontes en ging steeds terug naar mijn oude gewicht. Wat toch een verschi ...„Klant: Eindelijk mijn ideale gewicht
""Onlangs heb ik de  "workshop Het anti-stress dieet" gevolgd. Dat er een verband bestaat tussen stress en fysieke klachten is inmiddels wel algemeen bekend. Maar wat minder geweten is, is de grote rol die voeding daarin speelt. Daarom is deze wo ...„Klant: Het anti-stress dieet werkt!

Volg ons op Facebook

Gezond op Maat

Coach & Consult BVBA
BE0806838575

Alterna
webdesign w247.be