Ladies Breakfast

Ladies Breakfast
Ladies Breakfast is een gezellig ontbijtmoment onder vrouwen. Elk onderwerp is er toegestaan, niets is taboe.

Ladies Breakfast - Sint-Niklaas

We genieten ervan ons samen te zijn met gelijkgestemden en praten ongecensureerd over wat er zich momenteel in ons leven voordoet. Doorheen erkenning en herkenning keer je huiswaarts met nieuwe inzichten en een opgeladen batterij. En wie weet is dit wel de start van een toffe vriendschap.

In de dagelijkse drukte hebben we dikwijls niet veel tijd om stil te staan bij wat nu echt belangrijk is, waar onze energie naartoe gaat en hoe goed of slecht het wel niet gaat met onze emoties.

Tijdens Ladies Breakfast willen we jullie de kans geven om in een veilige omgeving, omringd door gelijkgestemden, even je verhaal te delen en stil te staan bij wat er diep vanbinnen in ons omgaat.


De Ladies breakfast begeleider

Je wordt er ontvangen door Nathalie Rassauw (edities Deinze en Sint-Niklaas) en Griet Vanhooren (edities Deinze), beide enthousiaste dames die de kracht van verbinding door en door kennen en er hun missie van maken om dit met anderen te delen.

Praktisch:

Elk ontbijtmoment zal voorgedragen worden door een persoonlijke getuigenis. Nadien is er ruim de tijd om samen onze ervaringen te delen. Uiteraard mag je ook enkel luisteren :)

De Ladies Breakfast gaat door in groepspraktijk Alterna - Gezond op maat te Sint-Niklaas op maandag 11/2 - 18/3 en 29/4
Telkens van 9u tot 11u
Deelnemen kost 25 € (ontbijt inbegrepen)
of 65 € voor drie ontbijtmomenten naar keuze.
Er is plek voor maximum 10

Op maandag 11/2 vertelt Nathalie Rassauw hoe een afspraak bij een loopbaancoach haar leven op zijn kop zette. Weliswaar in de positieve zin doch niet zonder de nodige weerstanden, angsten en intense emoties. Een persoonlijk verhaal dat gaat van een complex nieuw-samengesteld gezin en een relationele burn-out naar een echtscheiding en totale carrière-switch. Zij vertelt je ook graag wat vandaag haar missie is met Huis van de Vrouw.

Positieve ondersteuning in deze verhalen zet ons allen een eind op weg! Nadien praten we na over de thema's die jullie op die dag raken.

Meer info en inschrijven via :
https://www.facebook.com/events/2200702013584081/

Eerstvolgende sessies Ladies Breakfast