Ondernemen vanuit je ware identiteit

Ondernemen vanuit je ware identiteit

De vakantie staat voor de deur en uiteraard ben je als ondernemer druk bezig met je plannen en doelen voor het laatste kwartaal van het jaar. Wie weet ben je ook al bezig met het volgende jaar want als ondernemer is het belangrijk om vooruit te denken.

Weet je al op welke manier je jouw onderneming verder gaat realiseren ?
Als je even bij jezelf stilstaat, klopt jouw aanbod, je manier van ondernemen, met wie diep vanbinnen bent en wat je op de wereld wilt zetten ?
Wanneer we onze professionele doelstellingen vastleggen, zitten we heel snel in ons hoofd en wordt alles heel rationeel. Op die manier zit je al snel op een ondernemerspad dat niet echt afgestemd is op jouw ware identiteit.


Tijdens deze workshop laat ik je op een dieper niveau zakken. Ik haal je als het ware uit je hoofd en laat je zakken tot je hart en ziel. Doorheen woorden, beelden en kleuren kom je dichter bij JOUW innerlijke ZELF en voel je waar het bij JOU allemaal om draait.
Je maakt je onderbewuste in jou wakker en creëert als het ware je ideale bedrijf, dienst of product zonder nadenken.
Een droombord speciaal gericht op jouw ideale bedrijf, jouw diepe kern.

Deze workshop is ook ideaal wanneer je na lange tijd thuiszitten wegens burn-out of andere persoonlijke reden, klaar bent om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Deze workshop zal jou helpen vast te leggen waar het ECHT om draait, wat je nodig hebt om ten volle met je hernieuwde energie terug aan het werk te gaan.

We starten om 9u30 en eindigen rond 13u.
Deelnemen kost 60 euro (excl. BTW)
(materiaal, drank en versnaperingen inbegrepen)

Inschrijven doe je via mail naar info@nathalierassauw.be of via https://www.nathalierassauw.be/contact/

Deze workshop wordt georganiseerd door Nathalie Rassauw - Identiteitsmakelaar - Organisator en facilitator Inspirerend Ondernemen Oost-Vlaanderen.