Virtuele maagband maagring

Wil jij je streefgewicht behalen met de virtuele maagring / maagband? Ervaar de vele voordelen van een echte maagring, maar dan zonder de nadelen! Geen operaties, geen verdoving, geen ongemakken! In slecht 3 a 4 sessies behaalt u uw streefgewicht. U ziet al resultaat vanaf de eerste afspraak. 100% effectief!! 

Boek nu een eerste afspraak!

De voordelen van de Virtuele Maagband / Maagring

 • 100% gegarandeerd effect
 • Geen operatie
 • Geen nadelige gevolgen voor het lichaam
 • Geen recuperatietijd
 • Direct resultaat
 • Blijvend resultaat ; u leert zelf uw maagring aanpassen (strakker of losser maken)!
 • je kan alles blijven eten
 • Je hebt minder honger
 • Een virtuele maagband is Betaalbaar! Een echte maagring brengt vele nadelen met zich mee en kost gemiddeld 5.000 a 8.000 Euro

 

Verloop van een traject voor Virtuele maagband:

 • Sessie 1: De eerste sessie bestaat uit een intakegesprek om de oorzaak van uw overgewicht te bepalen. Hierbij wordt eveneens gezocht naar een eventuele eetstoornis. Tijdens de eerste hypnose behandeling word uw onderbewustzijn als het ware opnieuw getraind om eventuele vreetbuien, emo-eten, overeten en andere eetproblemen op te lossen.Het is immers van groot belang om eerst de eetstoornissen aan te pakken. Hierna gaan we door met het plaatsen van de Virtuele Maagband / Maagring.
 • Sessie 2: Tijdens deze sessie werken we dieper in op uw oude eetgewoonten verder te veranderen én uw motivatie om te vermageren te versterken.
 • Sessie 3: Tijdens deze laatste sessie wordt de maagring indien nodig strakker gezet en worden de effecten van de hypnotische virtuele maagring nog eens versterkt
 • Eventuele opvolgsessie bespreekbaar!


Verschillen tussen de Virtuele maagband en een echte maagband

Fysieke maagband: Het grootste probleem met een operatieve maagband is de effectieve verkleining in de maag waar het eten door moet. Deze diameter is dan 1,2 cm. Hierdoor kunnen mensen niet meer normaal eten. Gezonde voeding eten, zoals rauwkost, fruit, vlees en vis wordt een grote uitdaging. Patiënten moeten erdoor vaak braken.
Virtuele Maagband hypnose: De virtuele "maagbandoperatie" die onder hypnose wordt uitgevoerd, laat je toe om alles te blijven eten, maar zorgt ervoor dat je kleinere porties gaat eten.

Meer weten over de virtuele maagring / maagband onder hypnose! 

Wilt u meer toelichting over de werking van een virtuele maagring? Of hebt u vragen over de bijhorende tarieven? Dan kan u ons steeds contacteren via de gebruikelijke contactgegevens. 

Vraag nu meer info aan of boek uw afspraak 

Zoekt U gecerticiceerde hypnose therapeuten in de regio Sint-Niklaas, Antwerpen, Gent, Lokeren? Voor de plaatsing van de virtuele maagband /  maagring kunt u terecht bij Gezond op Maat in Sint-Niklaas

 

Klanten getuigen

""Onlangs heb ik de  "workshop Het anti-stress dieet" gevolgd. Dat er een verband bestaat tussen stress en fysieke klachten is inmiddels wel algemeen bekend. Maar wat minder geweten is, is de grote rol die voeding daarin speelt. Daarom is deze wo ...„Klant: Het anti-stress dieet werkt!
"Het concept sprak mij direct aan wanneer ik ervan hoorde, direct een afspraak gemaakt bij een therapeut. Ik voel me hier gelijk thuis. Doordat de therapeuten samenwerken weet je perfect dat je in goede handen bent en je probleem 100% onderzocht en behande ...„Klant: Els W

Volg ons op Facebook

Gezond op Maat

Alterna
webdesign w247.be