Virtuele maagband maagring

Wat is een virtuele maagband? Wil jij je streefgewicht moeiteloos en succesvol behalen?  Dit kan met de virtuele maagring / maagband! Ervaar de vele voordelen van een echte maagring, maar dan zonder de nadelen! Geen operaties, geen verdoving, geen ongemakken! Door slecht 4 sessies behaalt u uw streefgewicht. U ziet al resultaat vanaf de eerste afspraak. 100% effectief!! 

Vraag meer informatie aan!

Enkele positieve ervaringen van de virtuele maagband:

"Patrick werd naar ons doorgestuurd door zijn hartchirurg aangezien zijn gewicht van 117kg een risico vormde voor zijn al aanwezige hartkwaal. Na het virtuele maagband traject verloor hij op 5 maanden voldoende gewicht, hij is nog niet helemaal klaar maar weegt na 5 maanden moeiteloos 89 Kg! Proficiat Patrick!"

„"Jarenlang heb ik allerlei soorten dieet en voedingsprogramma's gevolgd.Telkens heb ik mijn streefgewicht wel gehaald, maar na enkele maanden verviel ik weer in mijn oude slechte gewoontes en ging steeds terug naar mijn oude gewicht. Wat toch een verschil geeft van 16 kilo. Anderhalf jaar geleden ging ik voor het eerst naar Marc voor informatie over een virtuele maagband. Na een kundige uitleg heb ik de stap gezet en ben ik voor enkele sessies naar hem terug geweest. Ondertussen kan ik trots melden dat ik al ruim een jaar op mijn streefgewicht sta en dat het mij verbazend weinig moeite kost om mijn goede eetgewoonten te behouden. Ik heb dus nog geen moment spijt gehad dat ik deze methode geprobeerd heb en ben heel tevreden over de professionele aanpak en begeleiding van Marc. Van harte dank je wel!"
Sheila


De voordelen van de Virtuele Maagband / Maagring

 • Geen operatie
 • Geen nadelige gevolgen voor het lichaam
 • Geen recuperatietijd
 • Direct resultaat
 • Blijvend resultaat ; u leert zelf uw maagring aanpassen (strakker of losser maken)!
 • je kan alles blijven eten
 • Je hebt minder honger, sneller voldaan
 • Een volledige lifestyle verandering
 • Gelukkiger, gezonder door het leven
 • Een virtuele maagband is Betaalbaar! Een echte maagring brengt vele nadelen met zich mee en kost gemiddeld 5.000 a 8.000 Euro

Virtuele maagring sint niklaas

Verloop van een traject voor Virtuele maagband:

 • Sessie 1: De eerste sessie bestaat uit een intakegesprek om de oorzaak van uw overgewicht te bepalen. Hierbij wordt eveneens gezocht naar een eventuele eetstoornis. Tijdens de eerste hypnose behandeling word uw onderbewustzijn als het ware opnieuw getraind om eventuele vreetbuien, emo-eten, overeten en andere eetproblemen op te lossen.Het is immers van groot belang om eerst de eetstoornissen aan te pakken. Hierna gaan we door met het plaatsen van de Virtuele Maagband / Maagring.
 • Sessie 2: Tijdens deze sessie werken we dieper in op uw oude eetgewoonten verder te veranderen én uw motivatie om te vermageren te versterken.
 • Sessie 3: Tijdens deze sessie wordt de maagring indien nodig strakker gezet en worden de effecten van de hypnotische virtuele maagring nog eens versterkt
 • Sessie 4: De laatste sessie zorgt ervoor dat de werking van de maagband definitief is en u deze volledig zelf onder controle kunt houden.


Verschillen tussen de Virtuele maagband en een echte maagband

Fysieke maagband: 
Het grootste probleem met een operatieve maagband is de effectieve verkleining in de maag waar het eten door moet. Deze diameter is dan 1,2 cm. Hierdoor kunnen mensen niet meer normaal eten. Gezonde voeding eten, zoals rauwkost, fruit, vlees en vis wordt een grote uitdaging. Patiënten moeten erdoor vaak braken. Je onderbewustzijn blijft hetzelfde, oude eetgewoontes en eetbehoeftes blijven hetzelfde. Veel mensen "trainen"na een fysieke operatie hun maag om groter te worden. 

Virtuele Maagband hypnose:
 
De virtuele "maagbandoperatie" die onder hypnose wordt uitgevoerd, laat je toe om alles te blijven eten, maar zorgt ervoor dat je kleinere porties gaat eten. Er zijn GEEN fysieke nadelen. Je onderbewustzijn word geherprogrammeerd waardoor je eetgewoontes en eetbehoeftes veranderen. Je idee over eten veranderd, je geniet veel meer, gaat bewuster met eten om en bereikt moeiteloos en succesvol je streefgewicht.

Meer weten over de virtuele maagring / maagband onder hypnose?

De virtuele maagband is een traject inclusief:
1 telefonisch intakegsprek, 4 hypnosesessies, werkboek en thuishypnose
Trajectprijs: Op aanvraag

Wilt u meer toelichting over de werking van een virtuele maagring? Of hebt u vragen over de bijhorende tarieven? Dan kan u ons steeds contacteren via de gebruikelijke contactgegevens. 


Vraag nu meer info aan of boek uw afspraak 

Zoekt U gecertificeerde hypnose therapeuten in de regio Sint-Niklaas, Antwerpen, Gent, Lokeren? Voor de plaatsing van de virtuele maagband /  maagring kunt u terecht bij Daphne Langedijk van Gezond op Maat in Sint-Niklaas

Al onze hypnosetherapeuten zijn gecertificeerd Sheila Granger practitioners.
Sheila Granger is de grondlegger van de virtuele maagband.
"De enige echte officiële"

Klanten getuigen

""Jarenlang heb ik allerlei soorten dieet en voedingsprogramma's gevolgd.Telkens heb ik mijn streefgewicht wel gehaald, maar na enkele maanden verviel ik weer in mijn oude slechte gewoontes en ging steeds terug naar mijn oude gewicht. Wat toch een verschi ...„Klant: Eindelijk mijn ideale gewicht
"Het concept sprak mij direct aan wanneer ik ervan hoorde, direct een afspraak gemaakt bij een therapeut. Ik voel me hier gelijk thuis. Doordat de therapeuten samenwerken weet je perfect dat je in goede handen bent en je probleem 100% onderzocht en behande ...„Klant: Els W

Volg ons op Facebook

Gezond op Maat

Coach & Consult BVBA
BE0806838575

Alterna
webdesign w247.be