Duo Massage

Kom Samen genieten van een ontspannend massage moment

Ontdek Samen Rust en Ontspanning met Duo Massage in Sint-Niklaas

Wil je samen met een vriendin, je moeder, dochter of geliefde genieten van een ontspannende ervaring? Bij Gezond op Maat bieden we jou de perfecte gelegenheid met onze Duo Massages in Sint-Niklaas. Stap binnen in dezelfde ruimte en laat je samen onderdompelen in een oase van rust en ontspanning.

Boek nu
Duo Massage Sint-Niklaas

De voordelen van massage:

Massage heeft tal van voordelen, waaronder het verminderen van stress, het verlichten van spierspanning, het verbeteren van de bloedcirculatie en het bevorderen van een diepe staat van ontspanning. Of je nu op zoek bent naar verlichting van fysieke klachten of gewoon wat tijd voor jezelf wilt nemen, een massage kan wonderen verrichten voor lichaam en geest.

Boek Nu

Samen Ontspannen met Duo Massages in Sint-Niklaas

Onze ervaren therapeuten  staan klaar om jullie een heerlijk zen moment te bezorgen. Kies uit verschillende massagestijlen, zoals de ontspanningsmassage, relaxmassage of zelfs zwangerschapsmassage. Je kiest zelf jouw tijd:  60 of 90 minuten genieten. Bespreek vooraf je wensen met onze massagetherapeuten voor een ervaring op maat.

Individuele Massages Ook Beschikbaar

Naast Duo Massages bieden we ook individuele massages aan in ons centrum of kies voor Samen maar dan in aparte ruimtes. Of je nu liever alleen komt genieten van een rustgevende massage of samen met een partner wilt genieten, bij Gezond op Maat vind je de perfecte oplossing voor jouw ontspanningsbehoeften.

Tarieven:

Trakteer jezelf en een geliefde op een welverdiende pauze van het dagelijkse leven. Ervaar de weldaad van een Duo Massage bij Gezond op Maat en laat je meevoeren naar een staat van totale ontspanning. Boek nu jouw afspraak en ontdek samen de kracht van aanraking.

  • Ontspanningsmassage Duur: 60 minuten - Prijs: €160 

(Ook mogelijk als zwangerschapsmassage) Reken extra tijd voor een kort voor gesprek en een drankje achteraf totale duur 80 minuten

  • Ontspanningsmassage Duur 90 Minuten - Prijs €200

(Ook mogelijk als zwangerschapsmassage) Reken extra tijd voor een kort voor gesprekje en een drankje achteraf, totale duur 110 minuten

  • Mama-dochter massage > Duur 75 minuten - Prijs € 90

Een verwenmoment voor moeder en dochter van 4 jaar tot 15 jaar ( je wordt in dezelfde gemasseerd en wisselt elkaar af)

Boek nu

Vraag uw afspraak aan:

Vul onderstaande gegevens in en onze behandelaar neemt zo spoedig mogelijk contact op om de afspraak in te plannen of bel: 03-7760220


Woon je in de regio Sint-Niklaas, Lokeren, of Antwerpen en wil je genieten van professionele anti-stressmassages om met minder stress, meer energie en minder klachten door het leven te gaan? Kies dan voor onze ontspannende massage bij Gezond op Maat!