Anti-Stress Massage

Kom tot rust met deze ontspannende massage

Laat Stress achter met Onze Anti-Stressmassage in Sint-Niklaas

Veel mensen leiden een gejaagd leven. Gevolg: stress stapelt zich op. Hierdoor ontstaan niet alleen emotionele, maar ook lichamelijke blokkades. Deze massage tegen stress biedt een uitkomst. Tijdens deze anti-stressmassage maken we uw spieren los aan de hand van verschillende technieken. De aanwezige blokkades worden weggemasseerd en energie kan weer vrij door uw lichaam stromen.

Boek nu
Anti Stress Massage

De voordelen van onze anti-stressmassage:

U zult direct een verbetering ervaren:

  • Minder blokkades in uw lichaam
  • U bent energieker en minder moe
  • Concentreren gaat weer veel beter
  • U slaapt beter – soms zelfs als een roosje
  • Maag- en darmproblemen verminderen of verdwijnen
  • Uw doorbloeding is beter, waardoor afvalstoffen makkelijker verwijderd worden
Boek Nu

Ontspan en Herbron met de Anti-Stress massage

Wilt u graag volledig herbronnen en genieten van alle gezondheidsvoordelen die een anti-stress massage te bieden heeft? Dan kunt u steeds terecht in ons gezondheidscentrum in Sint-Niklaas. De massage wordt door een ervaren massagetherapeut gegeven, in een aangename omgeving die meteen rustig en vertrouwd aanvoelt. Na de massage voelt u zich ontspannen en toch energiek, soepel en opgewekt. Tijdens de behandeling komt immers het hormoon oxytocine vrij – beter bekend als het ‘gelukshormoon’

De technieken die we tijdens anti-stressmassages toepassen, zijn drukkende en knedende bewegingen met de handen. Natuurlijk gebeurt dat altijd met de juiste druk en met respect voor het lichaam. Rug, schouders en nek krijgen extra aandacht omdat het de plekken zijn waar stress zich het meest vastbijt.

Tarieven:

Voor deze massage dient u ongeveer 75 minuten uit te trekken. Bij een eerste afspraak wordt extra tijd gereserveerd voor een oriënterend gesprek.

  • Prijs: €80
  • Duur: 75 minuten
Boek nu

Vraag uw afspraak aan:

Vul onderstaande gegevens in en onze behandelaar neemt zo spoedig mogelijk contact op om de afspraak in te plannen of bel: 03-7760220


Woon je in de regio Sint-Niklaas, Lokeren, of Antwerpen en wil je genieten van professionele anti-stressmassages om met minder stress, meer energie en minder klachten door het leven te gaan? Kies dan voor onze ontspannende massage bij Gezond op Maat!