Burn-out preventie & behandeling

Voorkom of behandel een burn-out en leer met stress omgaan

Wil jij een persoonlijke burn-out voorkomen of zit je in een burn-out?. Onze burn-out coach staat voor je klaar met een plan op maat!

Boek coaching
stresscoaching sint-niklaas

De voordelen van burn-out preventie:

 • Minder ziekte
 • Minder stress
 • Meer energie, vitaler leven
 • Minder ziekte verzuim
 • Je bent productiever
 • Je voelt je gelukkiger
 • Betere concentratiie
 • Betere resultaten
 • Je functioneert beter thuis en op het werk
Boek Nu

Wat is Burn-out?

Het betekent letterlijk " opgebrand zijn". De stekker is uit het stopcontact getrokken en je bent de connectie tussen jou hoofd en lichaam, emoties kwijt. De kenmerken zijn vooral extreme vermoeidheid, slapeloosheid, hoofdpijn, spierpijn, futloos, vluchtgedrag,... Je hebt totaal geen energie meer en al jouw reserves zijn uitgeput. Je kan niet meer werken van 9 tot 5, overuren zouden funest zijn, uit bed komen is een taak op zich. Gewone dagdagelijkse dingen zoals schoonmaken, boodschappen doen koken zorgen er alleen al voor dat je compleet uitgeput bent.

Hoe verloopt burn-out preventie?

Wie wilt er nu maandenlang thuis zitten? Wie wilt er uitgeput zijn, niks kunnen doen, in de ziektewet belanden. niet op vakantie kunnen gaan, niet kunnen sporten of met de kinderen spelen. Dat alles wat je wilt doen je moe maakt? Een burn-out kan je soms maanden lang uitschakelen om je werk uit te voeren. Bij een kleine zelfstandige kan dit leiden tot een faillissement maar wanneer je een groot bedrijf hebt en er zijn vele werknemers thuis met een burn-out kost dit extra geld, het werk wordt niet optimaal gedaan, werk blijft liggen, jaarcijfers dalen. Kortom , een burn-out is funest voor iedereen! Dat wilt niemand!

De burn-out coach gaat in individuele sessies kijken welke gevaren er in jouw levensstijl op de loer liggen om een burn-out uit te lokken. hoe leef je, hoe ga je om met stress, wat bezorgt jou stress. eenmaal ze alles in kaart heeft gebracht kan ze voor jou een plan op maat maken om zo een burn-out te voorkomen.

Hoe verloopt burn-out behandeling?

Zit je thuis met een burn-out? Wil je je weer snel energiek en vitaal voelen? Een burn-out behandelen doe je het best bij een stresscoach of burn-out coach. de burn-out coach helpt jou tijdens privé sessies snel en effectief omgaan met een burn-out zodat je al gauw weer energie hebt.

De juiste burn-out behandeling

Heb je een burn-out? De ideale burn-out behandeling kan bepaald worden in overleg met je stresscoach. Burn-out kan zich op verschillende manieren uiten en kan veroorzaakt worden door verschillende redenen. Het is daarom belangrijk om alles goed te bespreken met de stresscoach tijdens een eerste intakegesprek. Tijdens dit gesprek word er geluisterd naar jouw verhaal en afhankelijk van jouw klachten, bepalen we de juiste behandeling.

Burn-out behandeling: een combinatie van technieken

Een burnout behandelen kan op verschillende manieren. Gewoonlijk gebruikt onze stresscoach een combinatie van gesprekstherapie, levensstijladvies, stresscoaching en burn-out massage. Een burn-out massage wordt ook wel een vitaliteitsmassage genoemd. Het effect van deze massage? Je burnout herstelt veel sneller! Door het combineren van deze verschillende invalshoeken creëren we voor jou een burn-out behandeling op maat.

Van burn-out naar burn-in

Kies nu voor de juiste behandeling van je burn-out! Een burn-out kan bij slechte opvolging maanden van je leven overschaduwen door vermoeidheid, lichamelijke klachten en depressieve gevoelens. Door het starten van een goede en juiste behandeling van de burn-out, welke op verschillende vlakken zal inwerken op uw lichaam, zal u snel uw energie terug krijgen. Jij bepaalt samen met je stresscoach hoe je behandeling verloopt en hoe regelmatig je een afspraak plant.

Tarieven:

 • Intakegesprek 60min 50euro
 • coaching en preventie 80min 65/sessie
Boek nu

Vraag uw afspraak aan:

Vul onderstaande gegevens in en onze behandelaar neemt zo spoedig mogelijk contact op om de afspraak in te plannen of bel: 03-7760220


Woon je in de regio Sint-Niklaas, Lokeren, of Antwerpen? Ben je op zoek naar stress coaching in Sint-Niklaas? De stresscoach van Gezond op Maat helpt je graag!