Chinese Hoofd Nek & Schouder massage

Maak je hoofd vrij en krijg weer soepele nek spieren

Een Chinese HNS Massage?

Heb jij regelmatig last van Hoofdpijn, Nekpijn en Schouderpijn? De chinese hoofd-nek- en schouder massage richt zich op de pijnlijke spieren en accupressuur punten. Het resultaat? Minder hoofdpijn, een betere doorbloeding en minder nek en schouder klachten.

Boek nu
Chinese hoofd nek schouder massage

Wat is een Chinese hoofd nek schouder massage?

Er wordt gewerkt op het manueel stimuleren van acupunctuurpunten en het activeren van meridianen, zo stroomt er opnieuw voldoende energie doorheen. Doordat elke meridiaan in verbinding staat met een orgaan heeft deze massage een energetisch gevolg in het gehele lichaam.
Deze massagevorm brengt je in een diepe staat van ontspanning waardoor jouw lichaam en geest kunnen herbronnen. Levensenergie (Qi) begint opnieuw te stromen en zorgt voor balans tussen geestelijke en lichamelijke gezondheid. We creëren zo een energetische harmonie.

Boek Nu

Voor wie is de Hoofd Nek en Schoudermassage?

Heilzaam voor mensen die te kampen hebben met Hoofd-Nek-Schouder klachten, slaapproblemen, vermoeidheid, spanningen, angsten, stress, piekeren...
Kan ook als algehele ontspanning.

Tarieven HNS massage:

Afhankelijk van het te behandelen gebied, Zie hieronder de richtprijs:

  • Prijs: €45
  • Duur: 35 minuten
Boek nu

Vraag uw afspraak aan:

Vul onderstaande gegevens in en onze behandelaar neemt zo spoedig mogelijk contact op om de afspraak in te plannen of bel: 03-7760220


Woon je in de regio Sint-Niklaas, Lokeren, Antwerpen en wil je begeleid worden via dieptemassage en gezondheidsbegeleiding om zo met meer energie en minder klachten in het leven te staan? vraag jouw afspraak aan!