Cupping massage

Cupping massage bij pijnlijke spieren en blokkades.

Cupping massage?

Cupping oftewel massage met cups is een zeer populaire en gekende massage techniek voor het verminderen van lichamelijk klachten

Boek nu
Cupping massage

Wat is Cupping massage?

Cupping heeft zijn wortels in de acupunctuur afkomstig uit Traditional Chinese Medicine. Tijdens Dry Cupping worden de cups over de probleemzones geplaatst en vacuüm getrokken waardoor het zachte weefsel opgetild wordt en een opwaartse lift in de spier en bijbehorende fascia (bindweefsel) creëert. Deze vacuümlift zorgt voor een zuurstofrijke doorbloeding doorheen de cupping-zone. Door een verbeterde stofwisseling die daarbij op gang komt worden blokkades en triggerpoints losgemaakt zodat afvalstoffen worden afgedreven. Dit alles resulteert in een vermindering van spierspanning en pijn, de mobiliteit en flexibiliteit zal zich herstellen.
Werkt ook bijzonder goed voor het verminderen van cellulitis.

Boek Nu

Cupping bij Gezond op Maat Sint-Niklaas

STATIC CUPPING

De cups blijven ter plaatse staan, afhankelijk van de klachten zal de zuigkracht van de cups bepaald worden van light tot strong. Hierbij zal naargelang het vacuüm een lichte tot sterke verkleuring van de cup-zone optreden die zal verdwijnen op enkele dagen (light) tot een week (strong).

MOVING CUPPING

Met een matig vacuüm glijden we cups over het te bewerken deel van het lichaam voor een diepe en ontspannende cuppingmassage. Vooral toegepast bij veel stagnatie in de bloeddoorstroming en triggerpoints / spierknopen.

FLASH CUPPING

Dit gaat om het snel herhaaldelijk aanbrengen van enkele cups, met minimale retentie. Het vermindert lokale congestie en stimuleert de doorstroming over een groter gebied, we wandelen als het ware met de cups over de probleemzone.

Afhankelijk van het te verhelpen probleem zal de gepaste methode of combinatie gebruikt 

Tarieven Cupping massage:

Afhankelijk van het te behandelen gebied, Zie hieronder de richtprijs:

  • Prijs: €40
  • Duur: 40 minuten
Boek nu

Vraag uw afspraak aan:

Vul onderstaande gegevens in en onze behandelaar neemt zo spoedig mogelijk contact op om de afspraak in te plannen of bel: 03-7760220


Woon je in de regio Sint-Niklaas, Lokeren, Antwerpen en wil je begeleid worden via dieptemassage en gezondheidsbegeleiding om zo met meer energie en minder klachten in het leven te staan? vraag jouw afspraak aan!