Chinese Triggerpoint Dry Needling

Ontspannen tot diep in de spieren met Dry Needling

Spieren ontspannen met dry needling?

Al gehoord van Dryneedling? Heb je pijnlijke spieren? Heb je al massages geprobeerd maar zonder het gewenste resultaat? Kan je het niet goed verdragen als er te stevig wordt gemasseerd? Wil je snel resultaat? Dan is Chinese Triggerpoint Dry needling misschien wat je nodig hebt.

Boek nu
Dry Needling Sint-Niklaas

Wat is Dry Needling

 Triggerpoints (pijnlijke spierverhardingen) zorgen voor lokale en uitstralende spierpijn, stijfheid en bewegingsbeperking.


Tijdens deze behandeling worden ze pijnloos aangeprikt met een acupunctuur naaldje om een zogenaamde "release" van de spier te verkrijgen, er ontstaat een reflexmatige verkramping van de spier “twitch”.


Nadien ontspant de spier weer waardoor herstel kan optreden. De pijn neemt af en de spier- en gewrichtsfuncties nemen opnieuw toe.

Boek Nu

Voor wie is Chinese Triggerpoint Dry Needling?

Voor mensen die te kampen hebben met tal van klachten:

  • Hoofdpijn
  • Hardnekkige nek & schouderpijn
  • Rugpijn
  • Pijn in armen/benen
  • Sportblessures... 
  • Uitstralingspijnen


je hoeft hier zeker niet bang te zijn voor naalden! Er word gewerkt met zeer kleine steriele naaldjes die je bijna niet voelt. Na de behandeling worden deze uiteraard ook weer verwijderd. 

Tarieven:

  • Prijs: 50 Euro per sessie
    Tijd varieert
Boek nu

Vraag uw afspraak aan:

Vul onderstaande gegevens in en onze behandelaar neemt zo spoedig mogelijk contact op om de afspraak in te plannen of bel: 03-7760220


Woon je in de regio Sint-Niklaas, Lokeren, of Antwerpen en wil je genieten van professionele anti-stressmassages om met minder stress, meer energie en minder klachten door het leven te gaan? Kies dan voor onze ontspannende massage bij Gezond op Maat!