Energetische Massage

Kom tot rust met deze ontspannende massage

Diepe heling met energetische massage

Ben je op zoek naar diepe ontspanning, rust en heling, dan is de energetische massage wat jij zoekt. Deze energetische massage is erop gericht om het emotioneel, geestelijk en lichamelijk evenwicht te herstellen.

Boek nu
Anti Stress Massage

Hoe werkt de energetische massage

Er wordt intuïtief gemasseerd en nadrukkelijk gewerkt op de energiebanen met de intentie om energie die gestagneerd en geblokkeerd is geraakt terug in beweging te brengen. Deze massage geeft een zeer aangenaam en rustgevend gevoel en vaak voel je dit nog tot dagen nadien nazinderen. Het geeft je een gevoel van ' thuiskomen bij jezelf ', ' thuiskomen in je lichaam '.

Doordat deze massage zo diep doorwerkt kan ze in contact komen met het onderbewuste ( de plaats waar veel zaken opgeslagen liggen waar wij ons niet van bewust zijn ) om beweging en vernieuwing te brengen in oude, vastgeroeste patronen en blokkades. Zo kan onze zuivere, creatieve levensenergie terug aangesproken én gebruikt worden.

Deze behandeling kan jou op persoonlijk, emotioneel, mentaal en lichamelijk vlak diep transformeren.

Boek Nu

Herbron met Energetische massage

Een energetische massage is goed en voedend voor iedereen, omdat ze zich telkens aanpast en afstemd op ieder persoon en op ieder moment. De uitwisseling die er gebeurd van energie geeft je altijd het juiste mee. Er kunnen bijvoorbeeld gevoelens of gewaarwordingen in je bewustzijn komen die nieuwe ruimte en inzichten met zich meebrengen.

Een massage die zeer aan te bevelen is voor mensen die toe zijn aan verandering, die al een tijd vastlopen in dezelfde patronen, situaties,.. mensen met een burn out, depressie, angsten, fybromyalgie, CVS, die veel in hun hoofd zitten en onvoldoende geaard zijn,..

Een energetische massage werkt diep ontspannend, ondersteunt je tijdens veranderingsprocessen en brengt je in het ' hier en nu '.

Tarieven:

Een energetische massage duurt ongeveer 90 minuten. reken hier extra tijd bij voor een intake gesprek waarbij de therapeut jouw wensen en klachten bespreekt. op die manier kan er met extra aandacht gemasseerd worden en is de behandeling voor jou op maat gemaakt.

  • Prijs: 95 euro
Boek nu

Vraag uw afspraak aan:

Vul onderstaande gegevens in en onze behandelaar neemt zo spoedig mogelijk contact op om de afspraak in te plannen of bel: 03-7760220


Woon je in de regio Sint-Niklaas, Lokeren, of Antwerpen en wil je genieten van professionele anti-stressmassages om met minder stress, meer energie en minder klachten door het leven te gaan? Kies dan voor onze ontspannende massage bij Gezond op Maat!