Hypnose

Pak jouw problemen effectief aan met de hulp van hypnose

Hypnose werkt echt!

Lukt het niet om op lange termijn van je problemen af te raken, blijf je hervallen in oude patronen? Dan kan je jouw onderbewustzijn via hypnose & hypnosetherapie snel en effectief “her-programmeren”. Met een gemiddelde slaagkans van 90% is dat voor jou OOK mogelijk. Hypnose therapie kan jou helpen om angsten te overwinnen, positiever in het leven te staan, gewoontes te doorbreken en zoveel meer.

Boek hypnose
stresscoaching sint-niklaas

De voordelen van Hypnose:

 • Effectief oude patronen doorbreken
 • Kom in contact met je onderbewustzijn
 • Diepgaande therapie
 • Je hoeft niet uren te praten over je problemen
 • Breed inzetbaar
Boek Nu

Ontdek het effect van hypnose

Sommige mensen hebben een verkeerd of negatief beeld van hypnose; je gaat niet kakelen als een kip en je maakt jezelf niet belachelijk. Zie hypnose als de therapie die dieper gaat als alle andere. Dit omdat je in contact komt met je onderbewustzijn. Je onderbewustzijn kan je ook wel zien als jouw besturingscentrum dat opgebouwd is uit herinneringen en gewoontes. De hypnotherapeut maakt contact met jouw besturingscentrum / onderbewustzijn en probeert met speciale technieken jouw herinneringen en gewoontes te herstructureren, of jou deze opnieuw te laten meemaken zodat je dingen op een andere manier leert bekijken.

waarbij kan hypnose helpen?

Hypnose kan helpen bij  onder andere depressie, angsten, jeugdtrauma’s, negatief denken, overgewicht, stress, seksuele problemen, problemen waarvan u de oorzaak niet kent….

De bekendste behandelingen via hypnose zijn:

 • Onder hypnose afvallen (virtuele maagband met hypnose)

 • Stoppen met roken in 3 hypnose sessies

 • Medische hypnose (bang van de tandarts, operatie e.d. overwinnen)

 • Verslavingen

 • Trauma verwerking

Hoe verloopt Hypnose?

We starten altijd met een intakegesprek, dit gebeurd meestal vooraf telefonisch. in dit gesprek gaan we onderzoeken wat uw exacte probleem is en zullen we kijken welk behandeltraject nodig is. Voor bepaalde behandelingen is 1 sessie hypnose in de praktijk nodig waarna u een mp3 mee naar huis krijgt om dagelijks of wekelijks naar te luisteren. Andere problemen of situaties vereisen meerdere sessies. Bij het intakegesprek wordt duidelijk met u besproken hoeveel sessies u nodig zal hebben. normaal zijn dit 1 a 2 sessies (voor verslavingen kunnen dit er 3 a 4 zijn)

Eenmaal we starten met de hypnose therapie komt u bij de volgende afspraak binnen en neemt u plaats op de behandeltafel zodat u gemakkelijk ligt en u zich goed kan ontspannen. Er wordt je gevraagd om de ogen te sluiten en enkel nog naar mijn stem te luisteren. Ik begeleid u doorheen de volledige hypnose. Aan het eind van de hypnose sessie wordt u rustig "wakker" en u herinnert zich alles wat ik u gezegd heb tijdens de sessie. Eenmaal u terug thuis bent zult u verschil beginnen opmerken voor hetgeen u in behandeling bent gekomen.

Tarieven:

 • Kostprijs 150€ per sessie van 90 min (inclusief thuisaudio)
Boek nu

Vraag uw afspraak aan:

Vul onderstaande gegevens in en onze behandelaar neemt zo spoedig mogelijk contact op om de afspraak in te plannen of bel: 03-7760220


Woon je in de regio Sint-Niklaas, Lokeren, of Antwerpen? Ben je op zoek naar hypnosein Sint-Niklaas? De hypnosetherapeut van Gezond op Maat helpt je graag!