Ontspanningsmassage

Kom tot rust met deze ontspannende massage

Zeg stress vaarwel met een ontspanningsmassage

Een ontspanningsmassage is het perfecte cadeau om aan uzelf te geven. Het is een moment om helemaal tot rust te komen en spanningen van u af te laten glijden.

Een ontspannende massage kan wonderen doen bij stressklachten of wanneer u zich niet goed voelt. Maar het kan ook gewoon pure verwennerij zijn om uzelf te gunnen.

Boek nu
Ontspanningsmassage sint-Niklaas

Wat is een ontspanningsmassage

Een ontspanningsmassage is een massage met olie waarbij ingewerkt wordt op de spieren, de bloedsomloop en de huid. Door zachte massage en knedende bewegingen ontspannen de spieren en verbetert de bloedsomloop. Ontspanningsmassages bevorderen de afvoer van afvalstoffen en zijn zo een echte detox voor uw lichaam. Ook uw huid voelt heerlijk zacht aan na een ontspanningsmassage.

Technieken die bij dit type massage gebruikt worden, zijn onder meer zachte drukkende, knedende en wrijvende bewegingen met de handen. Er gaat altijd voldoende aandacht naar rug en schouders, omdat stress en spanningen zich daar vaak vastzetten. loeding is beter, waardoor afvalstoffen makkelijker verwijderd worden

Boek Nu

Verwen uzelf met een ontspanningsmassage bij Gezond op Maat

Het effect van een ontspannende massage hangt van verschillende factoren af. Een goede massagetherapeut, een aangename omgeving waar u zich meteen op uw gemak voelt, en een vlotte bereikbaarheid zodat de afstand die u voor uw massage moet afleggen u geen extra stress bezorgt.

Alterna in Sint-Niklaas heeft alles in huis voor de perfecte ontspanningsmassage: centraal tussen Antwerpen en Gent gelegen, goed bereikbaar met het openbaar vervoer en op wandelafstand van een ruime parking.

De uitnodigende sfeer van ons gezondheidscentrum en de professionaliteit van onze therapeuten doen de rest. Kom het zelf ontdekken!

Tarieven:

Deze massage is enkel voor vrouwen.

  • Duur: 60 minuten - Prijs: €70
  • Duur: 90 minuten - Prijs: €105
Boek nu

Vraag uw afspraak aan:

Vul onderstaande gegevens in en onze behandelaar neemt zo spoedig mogelijk contact op om de afspraak in te plannen of bel: 03-7760220


Woon je in de regio Sint-Niklaas, Lokeren, of Antwerpen en wil je genieten van professionele anti-stressmassages om met minder stress, meer energie en minder klachten door het leven te gaan? Kies dan voor onze ontspannende massage bij Gezond op Maat!