Over Gezond op Maat

Ons verhaal


Gezond op Maat is niet zomaar een gezondheidscentrum - het is een visionaire multidisciplinaire praktijk, opgericht door Daphne Langedijk.

In 2014 opende ik met trots de deuren van Gezond op Maat, het allereerste alternatieve gezondheidscentrum in België. Hier bundelen meer dan 15 toegewijde therapeuten hun krachten om het welzijn en de gezondheid van onze cliënten te bevorderen. Elk van deze therapeuten deelt mijn visie en biedt een unieke benadering van therapie, allemaal onder één dak. De stad Sint-Niklaas erkende ons baanbrekende initiatief en beloonde ons in 2015 met de prestigieuze titel "Starter van het Jaar". Het was een erkenning voor het harde werk dat we hebben verricht en een mijlpaal die ons trots vervulde. Sindsdien is ons centrum uitgegroeid tot een gevestigde waarde in de regio en ver daarbuiten.

In ons multidisciplinaire centrum streven we ernaar om zoveel mogelijk mensen te helpen en te ondersteunen bij hun gezondheidsvraagstukken. Ons uitgebreide aanbod van therapieën wordt uitsluitend verzorgd door de meest bekwame therapeuten, allemaal onder één dak. Onze inspanningen werden beloond met de titel "Starter van het Jaar" in 2015 en ons unieke concept kreeg veel aandacht in de media.

Met een team van meer dan 15 gespecialiseerde therapeuten en professionals werken we gepassioneerd samen aan jouw gezondheid en geluk.

Onze missie is eenvoudig maar krachtig: zoveel mogelijk mensen gezond en gelukkig maken. Welkom bij Gezond op Maat.